Neler Yeni

Öneri İnternet Sağlayıcı Önerileriniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf-Yöndeş
Bir an önce iptal ettirip başka bir İnternet Sağlayıcısıyla anlaş. Ben şuan Millenicom u araştırıyorum fena değil gibi, grupta kullanan da varsa bilgilendirirse Millenicom a geçmeyi düşünüyorum.
Evet de bundan sonra babam hayatta izin vermez bilinmedik diye 2 aya mal oldu + faks falan çekmek gerekiyor yok güvercinle gönderiyim ateş yakıyım fngjg

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi soruyorum sizlere. Kısaca bir ön bilgi vereyim. Kapımızın önüne Türk Telekom Tip 7 erişim kabini takıldı. Düne kadar 8mbps İnternet alırken bugün Türk Telekomu yeni abonelik için aradığımda aktif olarak 97mbps alabileceğimi söylediler. Kapının önüne o kutu takıldığından beri türknette sorun yaşıyorum 2 gündür internetim yok. İnternet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum. Türk Telekom da 100mbps 143 TL, araştırırken millenicom diye bir yer gördüm ordan alt yapımı sorguladığımda 94mbps gözüktü ve 100mbps 99 TL paketleri var. Arada az bir fark yok 40 TL gibi bir fark var. Millenicom nasıldır, kullanan var mı? Aradaki fark neden bu kadar fazla ve hangi markayı tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar 😊.
O kutu neymiş ya bizede getirsinler

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Evet de bundan sonra babam hayatta izin vermez bilinmedik diye 2 aya mal oldu + faks falan çekmek gerekiyor yok güvercinle gönderiyim ateş yakıyım fngjg
O kısmına bende ayar oldum neymiş fax çekicekmişim. Bugün aradım hizmet numaramı öğrenmek için hat sahibi babam olduğu için bana söylemediler. Kapattım tekrar aradım kendimi babam olarak tanıtıp istedim hat sahibi olduğumu anlamak için sordukları şey babamın e postası 😄. İptal için fax ister, güvenlik tespiti için e posta sorar çok garip bir şirket.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kutu neymiş ya bizede getirsinler
Türk Telekom tip 7 erişim kutusu kanka. Fiber altyapısı olmayan yerlere getiriyorlar vdsl olarak bağlantı yapılıyor sanırım çok da bir bilgim yok ama 😄

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
O kısmına bende ayar oldum neymiş fax çekicekmişim. Bugün aradım hizmet numaramı öğrenmek için hat sahibi babam olduğu için bana söylemediler. Kapattım tekrar aradım kendimi babam olarak tanıtıp istedim hat sahibi olduğumu anlamak için sordukları şey babamın e postası 😄. İptal için fax ister, güvenlik tespiti için e posta sorar çok garip bir şirket.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom tip 7 erişim kutusu kanka. Fiber altyapısı olmayan yerlere getiriyorlar vdsl olarak bağlantı yapılıyor sanırım çok da bir bilgim yok ama 😄
Öğrendiğim iyi oldu bi araştırayım

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
İkisi arasından Millenicom ama altyapın varsa Kablonet'i öneriyorum.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız

RmzDayi

80+ Silver
Müşteri hizmetleri falan nasıl acaba? Aradığın zaman yetkili olarak biriyle konuşabiliyor musun? Bu durumdan çok çektim de türknetten o yüzden soruyorum bunları.
hem whatsap hem facebook kolaylıkla ulaşabilirsiniz, telefondan da ulaşmak kolay.
dün adsl kullanıyordum 12 mbps e kadar 63 tl idi, aradım vdsl portu boş var ise beni geçirin diye hemen geçtim. Şu an 35e kadar "31-33 arası alıyorum" 83 tl

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
hem whatsap hem facebook kolaylıkla ulaşabilirsiniz, telefondan da ulaşmak kolay.
dün adsl kullanıyordum 12 mbps e kadar 63 TL idi, aradım vdsl portu boş var ise beni geçirin diye hemen geçtim. Şu an 35e kadar "31-33 arası alıyorum" 83 TL
Bende dün aradım kadın alt yapınız 16 mbps adsl destekliyor diyor ısrarla 😄 bende adsl istemiyorum vdsl olarak 100mbps alıyorsam vdsl olarak kullanmak istiyorum dedim ve 35 mbps olan paketi aldım. Başta biraz adsl 16 mbps ısrar etti ama ben kabul etmedim 😄

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Milleniye geçiyorum şuanlık işler hızlı oluyor sözleşmeye başvuru yaptığım günden 1 gün sonra geldiler. 1 2 güne interneti kullanmaya başlarım gibi deneyimlerimi yazqarım buraya

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Milleniye geçiyorum şuanlık işler hızlı oluyor sözleşmeye başvuru yaptığım günden 1 gün sonra geldiler. 1 2 güne interneti kullanmaya başlarım gibi deneyimlerimi yazqarım buraya
Benim başvurum da alınmış 3-7 iş günü içerisinde sizi arayıp kurulum için randevu isteyecek ekiplerimiz denildi bakalım umarım hızlı olur hızlı olmasını istememdeki tek sebep finallerim online sınav olarak yapılıyor ve mobil veri ile giriyorum. Mobil verim biterse sınava girmeyeceğim 😄

Top Bottom