Neler Yeni

İnternet sağlayıcı önerir misiniz

xspinoza

80+
Turkcell kullanıyordum 1 senelik tahhütüm vardı. 5-6 ay sonra bozdum tahhütümü. Sürekli kesilme ve yavaşlamalar mevcuttu. Bir anda oyundaki pinglerim 100-150ye kadar fırlayıp tekrar 7-8 seviyesine iniyordu. 6 aydır comnet kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bölge ile alakalı tabii memnuniyet değişebilir. X bölgede turkcell daha iyi olanblir onu bilemeyiz,bunlar benim tecrübelerim. Kurulumda modem vermediğini de belirtmek isterim. Comnete geçiş yaparsanız modemi kendiniz temin ediyorsunuz. Referans kodum ile geçiş yaparsanız 30 gün sana 30 gün bana da ücretsiz hak tanınıyor.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
dayım uzun zamandır internetden yana muzdarip türktelekom kullanıyor sürekli kesildiğini söylüyor internetini değiştiricek ankara keçiörende yaşıyor kendim türknet kullandığım için çok memnunum onda da önericektim ama bi altyapı sorgulayınca benim 220 lira ödediğim 100mps paket o adrese 499 çıktı bende başka firma bakıyorum şimdi onun için bildiğim firmalar

comnet
netspeed
gibirnet

sizce bunlardan hangisi f/p bakımından iyi olur oyun falan oynamıyorlar günlük basit işler için kullanılıcak
Hocam bu yazdığınız issler zaten telekom altyaqpısında hizmer veriyorlar yani telekomda kesilme yaşayanın bunlara geçmesinin bir anlamı yok ki

Top Bottom