Hayırlı olsun şimdiden. Tercih sizin.Firmayı biraz daha araştırayım eğer yatarsa kafama yarın veya Çarşamba günü başvuru yaparım
Diğer forumda fixnet inceleme konusu var. Ona bakabilirsin.
Hayırlı olsun şimdiden. Tercih sizin.Firmayı biraz daha araştırayım eğer yatarsa kafama yarın veya Çarşamba günü başvuru yaparım
Her pahalı kaliteli demedim, tam tersini savunuyorum halbu kiBu duyuma inandım demedim? Duyduğumu belirtim. her şey fiyat değil mi? Peki 100mbps turknet 250tl. 200mbps Fixnet 219.90tl
Fixnet,turknet karşılaştırırsak bir cok sağlıyıcıya direkt peer ile ulaşıyor fixnet. Blizzard,valve,apple,amazon,brawlhalla,ovh,hetzner gibi. Artık insanlar uygun arıyor. Her pahallı kaliteli olsaydı ben türktelekom abonesiyim %100 menmun kalırdım.
TürknetAltyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım
Aklımda GıbırNet ile NetSpeed var fakat GıbırNet müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar kararsız kaldım NetSpeed hakkında bilgim yok
Fiberi sıkıntı çektirmez, fiberini kullandım ben diğerlerini bilmiyorum.Ben zamanında 6 yıl boyunca Türknet kullandım adamlar bu işi yapıyor benim için fiyat gerçekten önemli değil benim için ping olmasın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seni uzun zamandır bu internet firmasını överken görüyorum şuan kullanıyor musun ?
Hocam VDSL2 100Mbps paketi var birde Fiber 100Mbps paketi var arasında ki fark ne ? Birde 5₺ fiyat farkı varİnsanların kendi tercihi valla umarım geçeceği firmada menmun kalır nasip.
GIBIRNet öneririm 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadımAltyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım
Aklımda GıbırNet ile NetSpeed var fakat GıbırNet müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar kararsız kaldım NetSpeed hakkında bilgim yok
100mbps vdsl bakır altyapı.Hocam VDSL2 100Mbps paketi var birde Fiber 100Mbps paketi var arasında ki fark ne ? Birde 5₺ fiyat farkı var
Uzun süre türknet kullandım sorun yaşamadım. Fiber altyapısı geldiği için süperonline'a geçiş yaptımAltyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım
Hangi ilde yaşıyorsunuz ben millenicom kullanmama rağmen CSGO pingim 65 üzeriFixnet iyi güzel fakat csgo LoL valorant tarzı platformla da sadece bende mi var bilmiyorum ama ping değerlerim önceki firmalara göre yüksek . Csgo da tr serverlarinda oynamama rağmen (Oyuncuların çoğu 5-20 MS arası alıyor ) 45-55 arasında oynuyorum . Tek sorunum bu ping sorunu onun dışında indirme yükleme kopma vs gibi sorunlar yaşamadım .
Bingöl merkez . Csgo kendi sunucularında oynamıyorum , tr serverlarındaki yüksek ms sorunu canımı sıkıyor . Aşağıdaki görsel de valorant tr sunucusundaki ortalama ping değerim . Farklı firma kullanan kuzenım 15-20 ms daha az almakta (Aynı şehirde yaşıyoruz)Hangi ilde yaşıyorsunuz ben millenicom kullanmama rağmen CSGO pingim 65 üzeri
Yurtiçi pingin normalde 3-5ms daha Fazla olur İstanbul lokasyon için cunku trafik edirne ve pop edirnede. Ama bursa lokasyona bağlantılarda bu oran artabilir. Yurtdışı şirketlerin kendi sunucularına coğuna direkt bağlantısı mevcut.Fixnet iyi güzel fakat csgo LoL valorant tarzı platformla da sadece bende mi var bilmiyorum ama ping değerlerim önceki firmalara göre yüksek . Csgo da tr serverlarinda oynamama rağmen (Oyuncuların çoğu 5-20 MS arası alıyor ) 45-55 arasında oynuyorum . Tek sorunum bu ping sorunu onun dışında indirme yükleme kopma vs gibi sorunlar yaşamadım .
Maalesef'ki yurtiçi pingin fazla olması pop,trafik kaynaklı. Resmi sunucularda sorun yaşamasın ama. Normalden daha düşük alırsın.Bingöl merkez . Csgo kendi sunucularında oynamıyorum , tr serverlarındaki yüksek ms sorunu canımı sıkıyor . Aşağıdaki görsel de valorant tr sunucusundaki ortalama ping değerim . Farklı firma kullanan kuzenım 15-20 ms daha az almakta (Aynı şehirde yaşıyoruz)
Alıntıyı görüntüle