Neler Yeni

İnternet sağlayıcı önerisi ?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Furkan Demirtaş
Bu duyuma inandım demedim? Duyduğumu belirtim. her şey fiyat değil mi? Peki 100mbps turknet 250tl. 200mbps Fixnet 219.90tl :)
Fixnet,turknet karşılaştırırsak bir cok sağlıyıcıya direkt peer ile ulaşıyor fixnet. Blizzard,valve,apple,amazon,brawlhalla,ovh,hetzner gibi. Artık insanlar uygun arıyor. Her pahallı kaliteli olsaydı ben türktelekom abonesiyim %100 menmun kalırdım.
Her pahalı kaliteli demedim, tam tersini savunuyorum halbu ki :)

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Altyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım

Aklımda GıbırNet ile NetSpeed var fakat GıbırNet müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar kararsız kaldım NetSpeed hakkında bilgim yok
Türknet

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Furkan Demirtaş
Ben zamanında 6 yıl boyunca Türknet kullandım adamlar bu işi yapıyor benim için fiyat gerçekten önemli değil benim için ping olmasın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seni uzun zamandır bu internet firmasını överken görüyorum şuan kullanıyor musun ?
Fiberi sıkıntı çektirmez, fiberini kullandım ben diğerlerini bilmiyorum.

etnetalw

80+ Bronze
İnsanların kendi tercihi valla umarım geçeceği firmada menmun kalır nasip. ☺️

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
İnsanların kendi tercihi valla umarım geçeceği firmada menmun kalır nasip. ☺️
Hocam VDSL2 100Mbps paketi var birde Fiber 100Mbps paketi var arasında ki fark ne ? Birde 5₺ fiyat farkı var

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Altyapı 80 Mbps hız destekliyor şuan Millenicom kullanıyorum paketim 35 Mbps malum zam yaptı 239₺ oldu o yüzden yeni bir firma arıyorum önerilere açığım

Aklımda GıbırNet ile NetSpeed var fakat GıbırNet müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar kararsız kaldım NetSpeed hakkında bilgim yok
GIBIRNet öneririm 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım :)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Uzun süre türknet kullandım sorun yaşamadım. Fiber altyapısı geldiği için süperonline'a geçiş yaptım

Fixnet iyi güzel fakat csgo LoL valorant tarzı platformla da sadece bende mi var bilmiyorum ama ping değerlerim önceki firmalara göre yüksek . Csgo da tr serverlarinda oynamama rağmen (Oyuncuların çoğu 5-20 MS arası alıyor ) 45-55 arasında oynuyorum . Tek sorunum bu ping sorunu onun dışında indirme yükleme kopma vs gibi sorunlar yaşamadım .

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Fixnet iyi güzel fakat csgo LoL valorant tarzı platformla da sadece bende mi var bilmiyorum ama ping değerlerim önceki firmalara göre yüksek . Csgo da tr serverlarinda oynamama rağmen (Oyuncuların çoğu 5-20 MS arası alıyor ) 45-55 arasında oynuyorum . Tek sorunum bu ping sorunu onun dışında indirme yükleme kopma vs gibi sorunlar yaşamadım .
Hangi ilde yaşıyorsunuz ben millenicom kullanmama rağmen CSGO pingim 65 üzeri

Hangi ilde yaşıyorsunuz ben millenicom kullanmama rağmen CSGO pingim 65 üzeri
Bingöl merkez . Csgo kendi sunucularında oynamıyorum , tr serverlarındaki yüksek ms sorunu canımı sıkıyor . Aşağıdaki görsel de valorant tr sunucusundaki ortalama ping değerim . Farklı firma kullanan kuzenım 15-20 ms daha az almakta (Aynı şehirde yaşıyoruz)
1684843968990.png

etnetalw

80+ Bronze
Yurtiçi pingin normalde 3-5ms daha Fazla olur İstanbul lokasyon için cunku trafik edirne ve pop edirnede. Ama bursa lokasyona bağlantılarda bu oran artabilir. Yurtdışı şirketlerin kendi sunucularına coğuna direkt bağlantısı mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bingöl merkez . Csgo kendi sunucularında oynamıyorum , tr serverlarındaki yüksek ms sorunu canımı sıkıyor . Aşağıdaki görsel de valorant tr sunucusundaki ortalama ping değerim . Farklı firma kullanan kuzenım 15-20 ms daha az almakta (Aynı şehirde yaşıyoruz)
Alıntıyı görüntüle
Maalesef'ki yurtiçi pingin fazla olması pop,trafik kaynaklı. Resmi sunucularda sorun yaşamasın ama. Normalden daha düşük alırsın.

Top Bottom