Kablonet turk telekom millenicom netspeed kullandim artilariyla eksileriyle kendi deneyimlerimi anlatayim.
Teknik bilgim cok yok o yuzden yuzeysel anlaticam.
Kablonet: Ayni televizyona baglanan uydu kablosu gibi bir kablo baglaniyor modeme. Bu zamana kadar kullandigim en iyi internetti kendisi. uzun sure once kullandim. memlekete tasindigim icin burada hizmetleri yoktu o yuzden kapattirdim. O zamanlar AKK vardi tek kotu yani oydu. suan varmi bilmiyorum ama kaliteli saglayicidir.
Turktelekom: Ucreti digerlerine gore biraz pahali. Ayrica taahhut de cabasi. Hiz konusunda problem yoktu fakat surekli ping sorunlari yasiyordum. GPON cihazi ve modem/router ile fiber altyapi ile 100/20 kullandim.
Millenicom: Musteri hizmetleri yok. Suan varmi bilmiyorum. Arizada arayip iletisim kuramiyorsunuz sadece telesekreter veya musteri hizmetleri web sayfasindan ariza kaydi birakiyorsunuz. Ne zaman duzelecegini Allah bilir. Hiz veya ping sorunu yasamadim ama surekli kesintiler oluyordu. 100/20 kullandim. Ayni GPON cihazi ve modem/router ile fiber altyapi.
Netspeed: Musteri hizmetleri destegi cok iyi. Calisanlar teknik olarak bilgililer. Derdinizi anlatabiliyorsunuz. 100/20 kullaniyorum suan aktif olarak. Fakat 1-2 haftadir cozulemeyen bir problemim var. 100mbps download almama ragmen dosya veya uygulama indirmelerde bazen 50kbps 700kbps 2mbps gibi dalgali ve garip rakamlar goruyorum. Onceden bu sorunum yoktu. Ayrica aksam saat 7den sonra internet yamuluyor. Bu da ayni sekilde GPON cihazi ve modem/router ile fiber altyapi.