LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Ödeyip gidiniz.iptal ettiysen ödemeden tüketici hakem heyetine git iptal oluyormuş.
Alehinizde karar çıkarsa faiziyle ödersiniz.
Ödeyip gidiniz.iptal ettiysen ödemeden tüketici hakem heyetine git iptal oluyormuş.
Biliyorum hocam. Yakınlarım var yaşayan alehine sonuç çıkınca faizi ile ödeniyor o fatura.tüketici kanunu bilsen tüketici haklarını bilsen böyle demezdin
kanun maddelerini yazarak thh başvuruyorsun ve kesin iptal oluyormuş cimerde dedi. onlar düz para iptal edin demiştir.Biliyorum hocam. Yakınlarım var yaşayan alehine sonuç çıkınca faizi ile ödeniyor o fatura.
Ama lehine çıkarsa iade alıyorsun.
E tamam hocam iade alıyor dedim zaten. İstersen o donanım haberin video yorumlarına da bak olumsuz sonuç alanlar da varkanun maddelerini yazarak thh başvuruyorsun ve kesin iptal oluyormuş cimerde dedi. onlar düz para iptal edin demiştir.
para iadesi çıktımı 6 ay sonrada alabilir parayı
ben onlara şuan inanmam cimer en son nokta o bile öyle dediyse bir insana mı inanayım cimere mi siz kime inanırsınız.,E tamam hocam iade alıyor dedim zaten. İstersen o donanım haberin video yorumlarına da bak olumsuz sonuç alanlar da var
İnsanlara inanırım kendim de gördüğüm için.ben onlara şuan inanmam cimer en son nokta o bile öyle dediyse bir insana mı inanayım cimere mi siz kime inanırsınız
tmsen böyle devam et