Neler Yeni

internet sağlayıcılarindan hangilerini tercih etmeliyim

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kerem Eldes
Bence de millenicom al ama neden 30 lira daha verip 100mbps paketini almıyorsun?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
O mekan bişe beğense zaten. Bide o yorumlar 9 11 yıl öncesinden resmen .d
güncellerdede pek fark yok geçen hafta millenicomun cagrı merkezini aradim 10 dkka snra telefon kendi kapatti suan hala devam eden aramam var 6dkka oldu hala acan yok bune simdi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
güncellerdede pek fark yok geçen hafta millenicomun cagrı merkezini aradim 10 dkka snra telefon kendi kapatti suan hala devam eden aramam var 6dkka oldu hala acan yok bune simdi
Belki yoğunlardır.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kerem Eldes

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Uzun süredir süperonline kullanıyorum ve bu taahhüt işinden gerçekten sıkıldım. Hazır taahhütüm biterken yeni internet sağlayıcıları denemek istiyorum
3 internet arasında kaldim
Millenicom 82 mbs altyapim olduğunu yazıyor
Netspeed 82 mbs altyapım olduğu yazıyor
Türknet 75mbs altyapım olduğu yazıyor
BUNLAR ARASINDAN İLK AY ÜCRETSİZ KULLANACAĞIM İÇİN TÜRKNET MANTİKLİ GELİYOR AMA HALA Bİ KARARSİZLİK VAR İÇİMDE
KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUM ALMAYI TERCİH EDERİM DENEYİMLEYENLER LÜTFEN DENEYİMLERİNİ AKTARSİN
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂
hız testi.png

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂Alıntıyı görüntüle
BULUNDUĞUM BÖLGEDE UMARM SORUN YASAMAM MİLLENİCCOM DEMİSLERDE 40 DKKADA ACTİLAR TELEFONUMU VAZGECTGM BİDE BUNU DENEYECEM BİLGİ ALMAK İCİN ARADM TURKNETİ DE SANKİ ANALARİNA SOVMUSUM GİBİ DAVRANDİLAR

Top Bottom