K4TRANN
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Yaz tatilinde interneti değiştirmeyi planlıyorum. Temmuz ayında 300 TL cayma bedeli kalmış olacak ve bu bedeli ödeyip Türk Telekomdan çıkıcam ama ilk defa internet sağlayıcısı değiştireceğim için foruma da sormak istedim. İnternet değiştirirken izleceyeğim yollar şu şekilde: TürkNet'e geçiş yapacağım ve cayma bedelinin 120 TL'sini onlar 180 TL'sini de ben ödeyeceğim. Eğer download, upload (50 download 8 upload) ve ping değerlerinden memnun kalırsam bu sağlayıcıda kalacağım. Olur da memnun kalmazsam taahhüt olmadığı için çıkıp millenicom'a geçeceğim. Millenicom'da (35 download 6 upload) bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ve bu sağlayıcıda kalacağım.
Yapmayı planladığım şey buydu. Biliyorum esasında basit bir olay ama ilk kez değiştireceğim için yine de sormak istedim. Sizce mantıklı mı? Belki kaçırdığım bazı ayrıntılar olmuştur.
Yapmayı planladığım şey buydu. Biliyorum esasında basit bir olay ama ilk kez değiştireceğim için yine de sormak istedim. Sizce mantıklı mı? Belki kaçırdığım bazı ayrıntılar olmuştur.