Neler Yeni

İnternet Sağlayıcısı Önerisi 2022

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Merhabalar arkadaşlar 18 Eylül günü TT'den taahhütümüz bitiyor.Yeni bir internet sağlayıcıya geçmeyi planlıyoruz.Ayrıca yeni de fiber geldiği için fiber bağlatmak istiyoruz.Türknet,Millenicom,Netspeed,GıbırNet gibi bazı şirketler var siz hangisini önerirsiniz fiyat olarak uygun olanı seçmek istiyoruz ayrıca.Son bir soru olarak hemen geçiş işlemlerini başlatabilir miyiz ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhabalar arkadaşlar 18 Eylül günü TT'den taahhütümüz bitiyor.Yeni bir internet sağlayıcıya geçmeyi planlıyoruz.Ayrıca yeni de fiber geldiği için fiber bağlatmak istiyoruz.Türknet,Millenicom,Netspeed,GıbırNet gibi bazı şirketler var siz hangisini önerirsiniz fiyat olarak uygun olanı seçmek istiyoruz ayrıca.Son bir soru olarak hemen geçiş işlemlerini başlatabilir miyiz ?
turknete geçtim ben 2 haftada anca kurdular tam gelcez diyolar doğrulama istiyolar tam gelcez diyolar kimlik fotosu istiyolar bide 2-3 günde bir yapıyolar deli etti beni ama internetleri güzel fena değil modemleri hakkında konuşmak istemiyorum uyarı puanı alabilirim paran varsa harici bir modem almanı öneririm

Rulep

80+ Gold
ben türknet kullanıyorum memnunum ama işte pahalı 170 tl 10 aylık 3 taksitle aynı fiyattan kullanıcam başka isslerle uğraşmak istemediğimden fiyat uygun olarak netspeed veya milenicom var ikisinden birine geçebilirsiniz

mami-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mahmut Soyman
turknete geçtim ben 2 haftada anca kurdular tam gelcez diyolar doğrulama istiyolar tam gelcez diyolar kimlik fotosu istiyolar bide 2-3 günde bir yapıyolar deli etti beni ama internetleri güzel fena değil modemleri hakkında konuşmak istemiyorum uyarı puanı alabilirim paran varsa harici bir modem almanı öneririm
konuş brom bura zırtopat forumu değil :D

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Bende arıyorum en son netspeed karar kıldım aralarından en iyisi gözüküyor Şikayetvar puanı iyi.

Rulep

80+ Gold
kurma işlemi turk telekomun yaptığı gıcıklık ama modemlerini bende kullanıyordum neyinden memnun değilsiniz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
kurma işlemi turk telekomun yaptığı gıcıklık ama modemlerini bende kullanıyordum neyinden memnun değilsiniz
benim odamdan başka yerde doğru düzgün çekmiyor belki mahalle kaynaklıdır bilemiyorum ama en kısa sürede değişcem modemi

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemi yeni değiştirdim Keenetic extra dsl model aldık.Kendi modemimi kullanırım.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Millenicom en uygunu ama onada zam gelecektir yakında iyi bir firma da değil netspeed kullanıyorum çok memnunum

Skysea*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Özcan
Vodafone kullanmada ne kullanıyorsan kullan.

Rulep

80+ Gold
benim odamdan başka yerde doğru düzgün çekmiyor belki mahalle kaynaklıdır bilemiyorum ama en kısa sürede değişcem modemi
modemin konumu da önemli mesela bizde koridorda bunu yeni keşfettim evdekiler modemin önüne çanta falan bırakınca verimi düşüyor önü boş olmalı veya modeminizde sorun olabilir turknetle de görüşünce bence olmadı değiştirirsiniz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
modemin konumu da önemli mesela bizde koridorda bunu yeni keşfettim evdekiler modemin önüne çanta falan bırakınca verimi düşüyor önü boş olmalı veya modeminizde sorun olabilir turknetle de görüşünce bence olmadı değiştirirsiniz
modemin önünde kocaman kasa var muhtemelen ondandır o zaman 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemi yeni değiştirdim Keenetic extra dsl model aldık.Kendi modemimi kullanırım.
sana verebilceğim tek tavsiye turknete geçceksen internetin bağlanmadan mevcut internetini iptal ettirme minecraftta evren kurdum artık sen düşün

Top Bottom