Neler Yeni

internet sağlayıcısı önerisi (izmir)

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
müşteri hizmetlerinde iyiler ama tam paket vermiyolar nerdeyse %5 %10 kesiyolar bazen arıyosun düzeltiyolar sonra tekrar böyle oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki modemi bizmi alıyoruz olan modemi kullanabiliyomuyuz tam kaç veriyolar acaba
türknette paket vdsl di onda modemi kendin alıyorsun fiberlerde türknet veriyor sanırım ben 2. el 100 liraya almıştım geçen yıl milenicom modemiydi hatta.

izmir bucadayım turknet 96/8 aliyorum tam verim sayılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben de bucadayım binaya fiber kutusu geldi, adam 100mbps paketi alirsan 300-400 kullanabilirsin dedi var mi geçerliliği?
benim arkadaşlara oluyor o ara ara ama hep değil işte 100 lük kullananın 220 gördüğü oldu max bu kadar kutu geldiyse gigafiber kutusu olabilir mi ?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
türknette paket vdsl di onda modemi kendin alıyorsun fiberlerde türknet veriyor sanırım ben 2. el 100 liraya almıştım geçen yıl milenicom modemiydi hatta.

benim arkadaşlara oluyor o ara ara ama hep değil işte 100 lük kullananın 220 gördüğü oldu max bu kadar kutu geldiyse gigafiber kutusu olabilir mi ?
superonline kutusu galiba uzerinde superonline yaziyor, turknetin gigafiberi ayrı sanirm degil mi?

Top Bottom