oraları çok bilmiyorumda gıbırnet duymuştum iyi deniyorduİstanbuldayım ne önerirsiniz millenicomdan memnun değilim
Turknet alt yapın gigafiber varsa al geç başkasına bakma bence düşük ping yüksek performans en azından bursa merkez için öyleİstanbuldayım ne önerirsiniz millenicomdan memnun değilim
Kablonet 1 numara varsa gec.İstanbuldayım ne önerirsiniz millenicomdan memnun değilim
Hocam millenicom kullanıyorum bende şuana kadar iyiydi yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Ama şu son 2-3 gündür garip bir durum var upload download hızları yerinde bağlantı var ama sitelere vs girmiyor çok yavaş giriyor.İstanbuldayım ne önerirsiniz millenicomdan memnun değilim
Aynısı hocam bende şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım 2-3 gündür yavaştı şimdi dahada yavaş aynı kaderi paylaşıyoruzHocam millenicom kullanıyorum bende şuana kadar iyiydi yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Ama şu son 2-3 gündür garip bir durum var upload download hızları yerinde bağlantı var ama sitelere vs girmiyor çok yavaş giriyor.