Neler Yeni

Öneri İnternet Servis Sağlayıcı Öneri

ZXYNOX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Cem Ertakgöz
Merhabalar benim bir yakınım Ankara da yaşıyor apartmanında vdsl var en yüksek 50mbit internet verebilir demişler ayrıca kendisi oyun oynayan biri ping değeri bakımından düşük, hızlı ve sorun çıkartmayacak bir internet sağlayıcısı istiyor bu konuda öneriniz var mı

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Millenicom

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Merhabalar benim bir yakınım Ankara da yaşıyor apartmanında vdsl var en yüksek 50mbit internet verebilir demişler ayrıca kendisi oyun oynayan biri ping değeri bakımından düşük, hızlı ve sorun çıkartmayacak bir internet sağlayıcısı istiyor bu konuda öneriniz var mı
Kesinlike Netspeed öneriyorum 1 haftadır kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
netspeed kesinlikle tt ile aynı ping değerlerini veriyor istersen tracert değerlerini atabilirim türknetten geçtim türknetteki değerlerim de duruyor

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
netspeed kesinlikle tt ile aynı ping değerlerini veriyor istersen tracert değerlerini atabilirim türknetten geçtim türknetteki değerlerim de duruyor
Türk telekomun pingi valoda aniden 300e çıkıyor sürekli oyun oyanyamıyorsun bana türk telekomu savunma kullananlara sor öyle eleştir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
Türk telekomun pingi valoda aniden 300e çıkıyor sürekli oyun oyanyamıyorsun bana türk telekomu savunma kullananlara sor öyle eleştir :D
neyin boşunu yapuıyosun netspeed türk telekom statiklerini ve portlarını kullanıyor şu yazdığın mesajın mantığı ne ben dahil çevremde türk telekom kullanlar var vdsl de en iyi performansı türktelekom verir tartışmasız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyin boşunu yapuıyosun netspeed türk telekom statiklerini ve portlarını kullanıyor şu yazdığın mesajın mantığı ne ben dahil çevremde türk telekom kullanlar var vdsl de en iyi performansı türktelekom verir tartışmasız.
netspeede geçtim türknet ile aynı gibi yurtdışında bi tık daha iyi

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Mesaj otomatik birleştirildi:

netspeede geçtim türknet ile aynı gibi yurtdışında bi tık daha iyi
Kardeşim bas git alt yapı zaten türk telekom ona lafım yok yan binadaki arkadaşım türk telekom kullanıyor pingten pc yi kırdı ben Netspeed kullanıyorum ms sabit 23 ağlama burada bana git sen tt kullan sana bir şey diyen yok ama başkalarına önerme pişmanlıktır

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Benim hiç çıkmıyor ? Tr sunucusunda sabit 15 ms alıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
Emre Zengin
Turk Telekom VDSL olabilir hocam. En iyi ping değerlerini o veriyor bence. Bir zamanlar bende kullandım CS GO da sabahları 30 ms görüyordum. Şuan Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum onda da ortalama 40-50 ms alıyorum. Kablonet ve Turkcell Superonline'nın sitesinden altyapı sorgulasın belki çıkabilir. Benim yaşadığım yer Çorlu/Tekirdağ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,543
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom