Neler Yeni

Yardım İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

doruk1972

80+
Beyler İyibir İnternet sağlayıcısı önerebilecek varmı turksatkablonet kullanıyordu csgoda 200 pingim oluyordu öneriniz varmıdır

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
türknet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapar mısın

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Beyler İyibir İnternet sağlayıcısı önerebilecek varmı turksatkablonet kullanıyordu csgoda 200 pingim oluyordu öneriniz varmıdır
KabloNet Altyapısı varsa KabloDestek İçin: @FightForHonor
Millenicom Altyapı sorgulamada max hız ne diyor ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
türknet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapar mısın
TürkNet değil. Millenicom'dan yapması daha sağlıklı olur.
Mesela benim altyapım 85Mbps Destekli ama Türknet 75 Diyor.
Karşı binalarınki 99Mbps destekli ama ona da 75 Diyor.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
TürkNet değil. Millenicom'dan yapması daha sağlıklı olur.
Mesela benim altyapım 85Mbps Destekli ama Türknet 75 Diyor.
Karşı binalarınki 99Mbps destekli ama ona da 75 Diyor.
Bu söyleminiz üzerine millenicom'dan altyapımı sorguladım ve bana maximum 38 mbit alabileceğime dair bir yazı çıktı. Şuanda türknet kullanıyorum ve dandik, ek yeri bulunan dsl kablomla mevcut download hızım 50 mbps. :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bu söyleminiz üzerine millenicom'dan altyapımı sorguladım ve bana maximum 38 mbit alabileceğime dair bir yazı çıktı. Şuanda türknet kullanıyorum ve dandik, ek yeri bulunan dsl kablomla mevcut download hızım 50 mbps. :)
Hattınızın desteklediği hız o olabilir.
Benim de hattım 120Mbps destekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç bir sitede bizim apartman gözükmüyor
sadece kablonet olabilir.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Şuan speedtest pingim kablonet ile 13 çıkıyor oyun içi ping değeri oyunun sunucuları ile alakalı olabiliyor evinizde sadece kablonet altyapısı olabilir veya tt altyapısıda olabilir altyapı sorgulaması yaparmısın türk telekom da millenicom netspeed turkcell superonline falan ben kablonet ile cs de 30ping civarı oynuyordum arada çöp sunuculara düşüyordum ping az gözükmesine rağmen drop falan giriyordu

doruk1972

80+
Şuan speedtest pingim kablonet ile 13 çıkıyor oyun içi ping değeri oyunun sunucuları ile alakalı olabiliyor evinizde sadece kablonet altyapısı olabilir veya tt altyapısıda olabilir altyapı sorgulaması yaparmısın türk telekom da millenicom netspeed turkcell superonline falan ben kablonet ile cs de 30ping civarı oynuyordum arada çöp sunuculara düşüyordum ping az gözükmesine rağmen drop falan giriyordu
evimizde bide türk telekom var apartmandaki arkadaşımda türk telekom var ve sorunsuz şekilde oynuyor bende ise her oyun ping çıkıyor 25 mbslik 1.96 dowland 0.67 upload çıktı

hyr bak numara istiyor bizim apartmanın numarası 38 ama sitelerinde 32 ye kadar var anlamıyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
evimizde bide türk telekom var apartmandaki arkadaşımda türk telekom var ve sorunsuz şekilde oynuyor bende ise her oyun ping çıkıyor 25 mbslik 1.96 dowland 0.67 upload çıktı

hyr bak numara istiyor bizim apartmanın numarası 38 ama sitelerinde 32 ye kadar var anlamıyorum
Ethernet kablosu ile bağlanıyorsun değil mi ?

Ozaman yoktur sizin binada

doruk1972

80+
ethernet ile bağlanmıyorum modem duvara takılı olduğu için babam izin vermiyor abimin laptopta csgoda 120 ms fln alıyorum bazen robloxda 100 200 call of duty de 90 100 farklı laptopta oynadığımda csgoda 300 ping robloxda 10000 ping call of dutyde 900 ping ile oynuyorum

Top Bottom