KabloNet Altyapısı varsa KabloDestek İçin: @FightForHonorBeyler İyibir İnternet sağlayıcısı önerebilecek varmı turksatkablonet kullanıyordu csgoda 200 pingim oluyordu öneriniz varmıdır
Gelmişsin bileMillenicom , NetSpeed ve Turknet'den altyapı sorgulama yapar mısın ?
@alpolojix
TürkNet değil. Millenicom'dan yapması daha sağlıklı olur.türknet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapar mısın
türknetin sitesinde apartman çıkmıyor
Bu söyleminiz üzerine millenicom'dan altyapımı sorguladım ve bana maximum 38 mbit alabileceğime dair bir yazı çıktı. Şuanda türknet kullanıyorum ve dandik, ek yeri bulunan dsl kablomla mevcut download hızım 50 mbps.TürkNet değil. Millenicom'dan yapması daha sağlıklı olur.
Mesela benim altyapım 85Mbps Destekli ama Türknet 75 Diyor.
Karşı binalarınki 99Mbps destekli ama ona da 75 Diyor.
Hattınızın desteklediği hız o olabilir.Bu söyleminiz üzerine millenicom'dan altyapımı sorguladım ve bana maximum 38 mbit alabileceğime dair bir yazı çıktı. Şuanda türknet kullanıyorum ve dandik, ek yeri bulunan dsl kablomla mevcut download hızım 50 mbps.![]()
sadece kablonet olabilir.hiç bir sitede bizim apartman gözükmüyor
Şuan speedtest pingim kablonet ile 13 çıkıyor oyun içi ping değeri oyunun sunucuları ile alakalı olabiliyor evinizde sadece kablonet altyapısı olabilir veya tt altyapısıda olabilir altyapı sorgulaması yaparmısın türk telekom da millenicom netspeed turkcell superonline falan ben kablonet ile cs de 30ping civarı oynuyordum arada çöp sunuculara düşüyordum ping az gözükmesine rağmen drop falan giriyorduBeyler İyibir İnternet sağlayıcısı önerebilecek varmı turksatkablonet kullanıyordu csgoda 200 pingim oluyordu öneriniz varmıdır
evimizde bide türk telekom var apartmandaki arkadaşımda türk telekom var ve sorunsuz şekilde oynuyor bende ise her oyun ping çıkıyor 25 mbslik 1.96 dowland 0.67 upload çıktıŞuan speedtest pingim kablonet ile 13 çıkıyor oyun içi ping değeri oyunun sunucuları ile alakalı olabiliyor evinizde sadece kablonet altyapısı olabilir veya tt altyapısıda olabilir altyapı sorgulaması yaparmısın türk telekom da millenicom netspeed turkcell superonline falan ben kablonet ile cs de 30ping civarı oynuyordum arada çöp sunuculara düşüyordum ping az gözükmesine rağmen drop falan giriyordu
hyr bak numara istiyor bizim apartmanın numarası 38 ama sitelerinde 32 ye kadar var anlamıyorumŞuan speedtest pingim kablonet ile 13 çıkıyor oyun içi ping değeri oyunun sunucuları ile alakalı olabiliyor evinizde sadece kablonet altyapısı olabilir veya tt altyapısıda olabilir altyapı sorgulaması yaparmısın türk telekom da millenicom netspeed turkcell superonline falan ben kablonet ile cs de 30ping civarı oynuyordum arada çöp sunuculara düşüyordum ping az gözükmesine rağmen drop falan giriyordu
Ethernet kablosu ile bağlanıyorsun değil mi ?evimizde bide türk telekom var apartmandaki arkadaşımda türk telekom var ve sorunsuz şekilde oynuyor bende ise her oyun ping çıkıyor 25 mbslik 1.96 dowland 0.67 upload çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hyr bak numara istiyor bizim apartmanın numarası 38 ama sitelerinde 32 ye kadar var anlamıyorum
Ozaman yoktur sizin binadaevimizde bide türk telekom var apartmandaki arkadaşımda türk telekom var ve sorunsuz şekilde oynuyor bende ise her oyun ping çıkıyor 25 mbslik 1.96 dowland 0.67 upload çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hyr bak numara istiyor bizim apartmanın numarası 38 ama sitelerinde 32 ye kadar var anlamıyorum