Aynı altyapı üzerinden mi? farklı altyapında olabilir santral mesafeleri ne kadar altyapı sorgulamalarında hep aynımı santral mesafeleri.Türktelekom fiber altyapım var ama TT bana sadece 100 verebildiğini söylüyor ama comnet ve gıbırnette 1000e kadar verebilceğini söylüyor adres sorgulmasında doğruluk payı ne kadardır
Bina dışında falandamı kutu yok?Valla 0 metre diyordu bir iss sitesinde sorgularken ama evimde direkt fiber kutusu yok ondan direk 1000 alamazsın gibi bişey okumuştum eski evimde vardı çünkü daire içinde direk
Turknette 100 gözüküyor şuan aktif ttde 100 kullanıyorum amaTürknet üzerinden kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Eğer dediğin gibi 1000'se de Türknet ile 169 liraya kullanabilirsin (tek paket). hemde saçma sapan TT tarifelerine maruz kalmazsın
Netspeed 100 veriyor santral 0 metre diyor göknette alttaki gibiGoknet ve netspeed altyapı sorgulaması yaparmısın?
Knk Turknet 100 veriyorsa 100dür alt yapın. Adamların mottosu, kaç verebiliyosak onu veririz. hiç paket falan yok, en yüksek hat değerin neyse ona ayarlıyolar.Turknette 100 gözüküyor şuan aktif ttde 100 kullanıyorum ama
Diğerlerinin 1000 verebiliyorum demesi garibime gitti çünkü eğer 1000 verebiliyorlarsa taahüt bitince onlara geçmeyi düşünüyorumKnk Turknet 100 veriyorsa 100dür alt yapın. Adamların mottosu, kaç verebiliyosak onu veririz. hiç paket falan yok, en yüksek hat değerin neyse ona ayarlıyolar.
Yani bu konuyu sor o firmaya çünkü VDSL olsa 100mbps falan alırsın max ama fiber olunca max 1000mbps de alabiliyorsun belki verirler.Diğerlerinin 1000 verebiliyorum demesi garibime gitti çünkü eğer 1000 verebiliyorlarsa taahüt bitince onlara geçmeyi düşünüyorum
Kadar değil işte direk 1000 veririm diyorKanka, kablo aynı kablo, geçtiği yer aynı. 1000 verebileceklerini sanmıyorum. Her ISS'in kendi alt yapısı yok. Ayrıca ''1000Mb a kadar internet'' diyorsa, uzak dur derim. Kadar dediği zaman işin içine çok pislik kaçıyor. Net gördüğün değer önemli.