Fiyat/Performans İnternet

Arda

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar merhaba . Türknetin yaptığı zam malumunuz . Tamam 3 aydır ne bir kopma ne bir yavaşlık yaşamadım . Ping sorunum da yok . Ama bir internet 250 TL yi haketmiyor . Sizin kullandığınız , f/p bir internet servis sağlayıcısı neler arkadaşlar . Altyapım hakkında da : TürkTelekom altyapısı var ( Yani sanırım TT altyapısı . Türknette VAE altyapısı olarak görünüyor.) 75 hız destekliyor max . Bütün İSS ler 75 veriyor . Turkcell in tahaatsüz kampanyası cazip gelmedi değil . Comnet de fena değil diyorlar . Gıbırneti de övenler çok . Yani kafam çok karıştı galiba... :) Sizin bu saydıklarım ve daha saymadıklarım hakkında yorumlarınız neler ?

birazdan comnetciler gelicek...

netspeed zam felan yapıcakmı yakında yada yıllık ödeme kampanyası varmı
Hazirana kadar zam düşünülmüyor evimde de kullandım iş yerimde de kullandım hiç şikayetim olmadı müşteri hizmetleri üst düzey ilgili çok memnundumn

Hazirana kadar zam düşünülmüyor evimde de kullandım iş yerimde de kullandım hiç şikayetim olmadı müşteri hizmetleri üst düzey ilgili çok memnundumn
bende türknetten geçicem 100mps alt yapım 159tl aylık iyimiş türknet 250 yaptı çok 4 ayda 1000tl yapıyor

bende türknetten geçicem 100mps alt yapım 159tl aylık iyimiş türknet 250 yaptı çok 4 ayda 1000tl yapıyor
Ayn bende turknet gigafiber kullanıyorum o yüzden 250 bile olsa bana çok iyi ve hazirana kadar zam yapılmayacakmis bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,435
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri