Öneri İnternet servis sağlayıcısı tavsiyesi ( Turknet haric )

Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar adres değişikliğinden dolayı fiberden vdsl geçiş yaptım turknet kullanıyorum. Geçtiğim günden beri sürekli kopmalar ve modemin ışıkları yansa bile hiçbir siteye giriş yapamıyorum. Müşteri hizmetlerine yazdığımda ilgileniyoruz diyorlar türktelekom ekipleri aradı bizlik bir hata yok diyorlar. Hata türknet kaynaklı diyorlar. Bundan dolayı türknetten başka bir saglayıcıya geçmek istiyorum. Gıbırnet, internet kutusu, netspeed, millenicom saglayıcılardan hangisini önerirsiniz. Altyapı sorguladığımda vdsl 77mbps e kadar hız çıkıyor ve kutuya uzaklık 133 metreymiş. İstanbul Esenler havaalanı mahallesi tavsiyelerinizi bekliyorum

Netspeed öneririm, türknetten geçtim pingim 1-2ms düştü hızım bi tık daha stabil ve daha ucuz, davet kodum ile 10TL daha az ödeyebilirsin

Kablo net öneririm ben. Yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum. Toplasan 2-3 kere kopma olmuştur o da max 2dk sonra geldi. Hız düşüşü vs hiç rastlamadım. Ek olarak (ki bana göre en önemli şeylerden biri) müşteri hizmetlerini aradığım zaman hiç böyle 2-3dk bekletme olmadan açıyorlar.

Müşteri hizmetleri nasıl geçiş kaç gün sürüyor
iş günü olarak 2 gün sürdü bende geçiş.

müşteri hizmetleri ile hiç görüşmedim sorun olmadığı için, başvuru yaparkende baya ilgiliydiler

Kablo net öneririm ben. Yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum. Toplasan 2-3 kere kopma olmuştur o da max 2dk sonra geldi. Hız düşüşü vs hiç rastlamadım. Ek olarak (ki bana göre en önemli şeylerden biri) müşteri hizmetlerini aradığım zaman hiç böyle 2-3dk bekletme olmadan açıyorlar.
Taahhütsüz istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gıbır ve internet kutusu kullanan var mı

kesinlikle gıbırdan uzak durun bununla ilgili konu açıp anlatıcam görürsünüz mutlaka rezalet bir firma boş yere başınız agrımasın tahutsuz dedikleri 6 aydan önce cıkarsanız 120 tl cayma bedeli alıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,117
Üyeler
192,612
Son üye
Tyravex
Geri