Neler Yeni

İnternet Türknet Ama Çok Yavaş

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir arda Tuna
Sa Beyler Benim İnternetim Türknet ama yavaş arkaşımda türknet ama onun ki hızlı modemden dolayı olduğunu düşünüyorum sizce nedendir yardım eder misiniz ?

Benim Modem Markası:Zyxel B281

Arkadaşım ın Modem Markası:Asus DSLN16

Fotoğrafları
0.496 benimki 8.468 olan arkadaşımın ki benimde normalde böyle olması laazım ve ikimzde aynı yerde oturuyoz sadece evlerimiz farklı

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    13.1 KB · Hit: 33
  • unknown.png
    unknown.png
    14.9 KB · Hit: 37

Rookie Forumer

80+ Bronze
Sa Beyler Benim İnternetim Türknet ama yavaş arkaşımda türknet ama onun ki hızlı modemden dolayı olduğunu düşünüyorum sizce nedendir yardım eder misiniz ?

Fotoğrafları
0.496 benimki 8.468 olan arkadaşımın ki benimde normalde böyle olması laazım ve ikimzde aynı yerde oturuyoz sadece evlerimiz farklı
Hocam Öncelikle Altyapı Önemli , Verdiğiniz Modem Eski Bir Modem Değiştirmenizde Fayda Var Ancak Altyapınız Kötüyse Pekte bir şey Fark Etmeyecektir

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir arda Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Öncelikle Altyapı Önemli , Verdiğiniz Modem Eski Bir Modem Değiştirmenizde Fayda Var Ancak Altyapınız Kötüyse Pekte bir şey Fark Etmeyecektir
Altyapı var hocam ama kabloyla filan alakalı olablirim mi acaba

Keddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cihan Erbay
arkadaşı benim aynı binada oturuyoz muhtemelen modemle ilgili

Rookie Forumer

80+ Bronze
Altyapı var hocam ama kabloyla filan alakalı olablirim mi acaba
Kablodan Olacağını Pek Zannetmem , Fatura Gelmiş Olabilir Yada Modemden Kaynaklıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz Pahalı Ama Türknet'in Önerdiği Modem Bu İstersen Türkneti Arayarak Daha Ucuza Temin Ettirebilirsin Belkim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Fotoğrafları
Arkadaşın 50Mbps VDSL bağlantı kullanıyor sen 16Mbps ADSL bağlantı kullanıyorsun. Bir zahmet fark olsun yani 😀

Top Bottom