İnternet Türknet Ama Çok Yavaş

zKatzz

80+
Reaksiyon skoru
3
Sa Beyler Benim İnternetim Türknet ama yavaş arkaşımda türknet ama onun ki hızlı modemden dolayı olduğunu düşünüyorum sizce nedendir yardım eder misiniz ?

Benim Modem Markası:Zyxel B281

Arkadaşım ın Modem Markası:Asus DSLN16

Fotoğrafları
0.496 benimki 8.468 olan arkadaşımın ki benimde normalde böyle olması laazım ve ikimzde aynı yerde oturuyoz sadece evlerimiz farklı

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    13.1 KB · Hit: 51
  • unknown.png
    unknown.png
    14.9 KB · Hit: 49
Sa Beyler Benim İnternetim Türknet ama yavaş arkaşımda türknet ama onun ki hızlı modemden dolayı olduğunu düşünüyorum sizce nedendir yardım eder misiniz ?

Fotoğrafları
0.496 benimki 8.468 olan arkadaşımın ki benimde normalde böyle olması laazım ve ikimzde aynı yerde oturuyoz sadece evlerimiz farklı
Hocam Öncelikle Altyapı Önemli , Verdiğiniz Modem Eski Bir Modem Değiştirmenizde Fayda Var Ancak Altyapınız Kötüyse Pekte bir şey Fark Etmeyecektir

Altyapı var hocam ama kabloyla filan alakalı olablirim mi acaba
Kablodan Olacağını Pek Zannetmem , Fatura Gelmiş Olabilir Yada Modemden Kaynaklıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz Pahalı Ama Türknet'in Önerdiği Modem Bu İstersen Türkneti Arayarak Daha Ucuza Temin Ettirebilirsin Belkim

Fotoğrafları
Arkadaşın 50Mbps VDSL bağlantı kullanıyor sen 16Mbps ADSL bağlantı kullanıyorsun. Bir zahmet fark olsun yani 😀

Geri