panel ne ki (smm dediğin mali müşavir mi)Ben smm oanel işine başlamıştım bu kafayla. İyi de kazanç getirdi aslında. Sana da öneririm.
Nasıl oluyor hocam biraz konuyu açar mısınız bilgilenelim?Ben smm oanel işine başlamıştım bu kafayla. İyi de kazanç getirdi aslında. Sana da öneririm.
panel ne ki (smm dediğin mali müşavir mi)
Smm panel; instagram, twitter,tiktok kısaca sosyal medya uygulamalarında takipçi,beğeni, izlenme veya yorum gibi içeriklerin satıldığı sitelere verilen ad hocam. Bu işe 2 sene önce internetten oturduğum yerden para kazanma kafası ile 100₺ sermaye ile başladım, hala da mükemmel kazançlarla devam ediyorum çok şükür.panel ne ki (smm dediğin mali müşavir mi)
İşi öğretme imkanınız varsa yardımcı olur musunuz hocam biz de değerlendirelim uygunsa iletişime geçin mesaj üzerinden konuşalım konu hakkında.Smm panel; instagram, twitter,tiktok kısaca sosyal medya uygulamalarında takipçi,beğeni, izlenme veya yorum gibi içeriklerin satıldığı sitelere verilen ad hocam. Bu işe 2 sene önce internetten oturduğum yerden para kazanma kafası ile 100₺ sermaye ile başladım, hala da mükemmel kazançlarla devam ediyorum çok şükür.
Günde 3-4 saat zamanınız ve elinizde sermayeniz varsa yapabilirsiniz, yardımcı olurum.İşi öğretme imkanınız varsa yardımcı olur musunuz hocam biz de değerlendirelim uygunsa iletişime geçin mesaj üzerinden konuşalım konu hakkında.
Banada anlatabilir misinizİşi öğretme imkanınız varsa yardımcı olur musunuz hocam biz de değerlendirelim uygunsa iletişime geçin mesaj üzerinden konuşalım konu hakkında.
Instagram mammiince_42Günde 3-4 saat zamanınız ve elinizde sermayeniz varsa yapabilirsiniz, yardımcı olurum.
banada bi yol göstersen nasıl olduğunu anlatsan sevinirim cevapların için teşekkürlerSmm panel; instagram, twitter,tiktok kısaca sosyal medya uygulamalarında takipçi,beğeni, izlenme veya yorum gibi içeriklerin satıldığı sitelere verilen ad hocam. Bu işe 2 sene önce internetten oturduğum yerden para kazanma kafası ile 100₺ sermaye ile başladım, hala da mükemmel kazançlarla devam ediyorum çok şükür.
Bende isterim eğer mümkünseİşi öğretme imkanınız varsa yardımcı olur musunuz hocam biz de değerlendirelim uygunsa iletişime geçin mesaj üzerinden konuşalım konu hakkında.
nasıl bi sermaye gerekiyor smm içinGünde 3-4 saat zamanınız ve elinizde sermayeniz varsa yapabilirsiniz, yardımcı olurum.
Ben 2 yıl evvel 100₺ ile başlamıştım o zamandan beri enflasyonun %500 olduğunu varsayarsak 650-700₺ yeterli olur başlangıç içinnasıl bi sermaye gerekiyor smm için
Hocam site reklam işini nasıl yapıyorsunuz ? Sosyal medya'da reklam mı veriyorsun ? Öyle boşta mesela makinemiz vardı içine seolu bir site koydum duruyor reklam vesaire vermedim henüz. www.eybweb.comBen 2 yıl evvel 100₺ ile başlamıştım o zamandan beri enflasyonun %500 olduğunu varsayarsak 650-700₺ yeterli olur başlangıç için
Sağlayıcı kullanmıyorum. O yüzden bir giderim yok gelirim var müşterilerim benden aldığı için. Siteyi de 1k verip kurmuştum. Şu an 1.5k civarı. Reklam falan da vermedim.Hocam site reklam işini nasıl yapıyorsunuz ? Sosyal medya'da reklam mı veriyorsun ? Öyle boşta mesela makinemiz vardı içine seolu bir site koydum duruyor reklam vesaire vermedim henüz. www.eybweb.com
Yani şuan domain parası sağlayıcı panel parası amorti edip kara geçiriyor mu seni ? ayın sonunda