İnternet üzerinden para kazanma

Mubarek42

80+
Reaksiyon skoru
1
Evde oturduğum yerden ek gelir olmasını istiyorum alış satış yapamam sanırım başka bi yolu var mı varsa neler?

Ben smm oanel işine başlamıştım bu kafayla. İyi de kazanç getirdi aslında. Sana da öneririm.

panel ne ki (smm dediğin mali müşavir mi)
panel ne ki (smm dediğin mali müşavir mi)
Smm panel; instagram, twitter,tiktok kısaca sosyal medya uygulamalarında takipçi,beğeni, izlenme veya yorum gibi içeriklerin satıldığı sitelere verilen ad hocam. Bu işe 2 sene önce internetten oturduğum yerden para kazanma kafası ile 100₺ sermaye ile başladım, hala da mükemmel kazançlarla devam ediyorum çok şükür.

Smm panel; instagram, twitter,tiktok kısaca sosyal medya uygulamalarında takipçi,beğeni, izlenme veya yorum gibi içeriklerin satıldığı sitelere verilen ad hocam. Bu işe 2 sene önce internetten oturduğum yerden para kazanma kafası ile 100₺ sermaye ile başladım, hala da mükemmel kazançlarla devam ediyorum çok şükür.
İşi öğretme imkanınız varsa yardımcı olur musunuz hocam biz de değerlendirelim uygunsa iletişime geçin mesaj üzerinden konuşalım konu hakkında.

İşi öğretme imkanınız varsa yardımcı olur musunuz hocam biz de değerlendirelim uygunsa iletişime geçin mesaj üzerinden konuşalım konu hakkında.
Günde 3-4 saat zamanınız ve elinizde sermayeniz varsa yapabilirsiniz, yardımcı olurum.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Banada anlatabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günde 3-4 saat zamanınız ve elinizde sermayeniz varsa yapabilirsiniz, yardımcı olurum.
Instagram mammiince_42

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Krom
banada bi yol göstersen nasıl olduğunu anlatsan sevinirim cevapların için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende isterim eğer mümkünse

nasıl bi sermaye gerekiyor smm için
Ben 2 yıl evvel 100₺ ile başlamıştım o zamandan beri enflasyonun %500 olduğunu varsayarsak 650-700₺ yeterli olur başlangıç için

Son düzenleme:
Ben 2 yıl evvel 100₺ ile başlamıştım o zamandan beri enflasyonun %500 olduğunu varsayarsak 650-700₺ yeterli olur başlangıç için
Hocam site reklam işini nasıl yapıyorsunuz ? Sosyal medya'da reklam mı veriyorsun ? Öyle boşta mesela makinemiz vardı içine seolu bir site koydum duruyor reklam vesaire vermedim henüz. www.eybweb.com
Yani şuan domain parası sağlayıcı panel parası amorti edip kara geçiriyor mu seni ? ayın sonunda

Hocam site reklam işini nasıl yapıyorsunuz ? Sosyal medya'da reklam mı veriyorsun ? Öyle boşta mesela makinemiz vardı içine seolu bir site koydum duruyor reklam vesaire vermedim henüz. www.eybweb.com
Yani şuan domain parası sağlayıcı panel parası amorti edip kara geçiriyor mu seni ? ayın sonunda
Sağlayıcı kullanmıyorum. O yüzden bir giderim yok gelirim var müşterilerim benden aldığı için. Siteyi de 1k verip kurmuştum. Şu an 1.5k civarı. Reklam falan da vermedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri