Acil para kazanma yöntemleri

Reaksiyon skoru
82
YKS sınavına hazırlanıyorum mezuna kaldım maalesef fakat finansal açıdan zorluk çekiyorum biraz aileme de yansıtmak istemiyorum böyle internet üzerinden para kazandıracak bildiğiniz şeyler var mı ne biliyim mesela dosya düzenlemedir konuşma metni hazırlamadır şu an aklına pek bişey gelmedi ama anladığınızı düşünüyorum tabii ki öyle binlerce lira beklememek gerek.Şimdiden teşekkürler

Yabancı dil varsa film altyazılarını türkçeleştiren siteler var oralara bakabilirsin. Gene yabancı dilin varsı yabancı firmalarda evden müşteri hizmetleri olarak çalısabiliyosun. Eğer bunlar yoksa internetten para işi yok hocam bilginiz olsun.

YKS sınavına hazırlanıyorum mezuna kaldım maalesef fakat finansal açıdan zorluk çekiyorum biraz aileme de yansıtmak istemiyorum böyle internet üzerinden para kazandıracak bildiğiniz şeyler var mı ne biliyim mesela dosya düzenlemedir konuşma metni hazırlamadır şu an aklına pek bişey gelmedi ama anladığınızı düşünüyorum tabii ki öyle binlerce lira beklememek gerek.Şimdiden teşekkürler
sınava hazırlık yapıyor olman sebebiyle part time bakıyorsundur büyük ihtimal fakat evden bu şekilde bir iş bulmak zor, ben de zamanında bu şekilde çalışarak sınavlara hazırlandım, bana kalırsa en güzeli ve en hızlısı mağaza sektöründe çalışmak, avm mağazaları genelde part alır zaten ve çalışanların çoğunluğu öğrencidir, haftada en fazla 3-4 gün giderek harçlık çıkartırsın.

edit yeteneğin varsa yani pp ae falan. instada tüm futbol ve spor hesaplarına yazıp iş bulabilirsin ben geçen sene lise sondum ve ae kullanmayı biliyordum onun sayesinde baya para kasmayı başardım. bu sene mezun senem herşeyi saldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,831
Üyeler
187,103
Son üye
xadlix1
Geri