Videolar nasıl açılmıyor? Ne tür bir hata ile karşılaşıyorsun?Het türlü siteye giriyor. Fakat hiçbir video açılmıyor. İnternet hızım normal. Anlamadım. Alıntıyı görüntüle
Sadece YouTube'den mi kaynaklı yoksa tüm siteler ve tüm videolar için mi geçerli? SS atarsanız daha iyi olur bu arada.Hata yok videolar yüklenmiyor, açılmıyor. Anca dönüyor.
Her yerde youtube, instagram vb. Siteler. Neyin ss i bide?Sadece YouTube'den mi kaynaklı yoksa tüm siteler ve tüm videolar için mi geçerli? SS atarsanız daha iyi olur bu arada.
Bildiğin videonun ss'si açılmayan video ekranının.Her yerde youtube, instagram vb. Siteler. Neyin ss i bide?
Bildiğin videonun ss'si açılmayan video ekranının.
Google dns ayarı nedir.DNS ayarınızı google dns olarak ayarlayın, videoyu önce mobil veriden açıp sonra devamını wifidan devam ettirin. Bende öyle çözülmüştü
Birde internetim yok mobil veridenDNS ayarınızı google dns olarak ayarlayın, videoyu önce mobil veriden açıp sonra devamını wifidan devam ettirin. Bende öyle çözülmüştü
Olmuyorvpn açıp girmeye çalış
Aga olmuyor nasıl çözücem yaDNS ayarınızı google dns olarak ayarlayın, videoyu önce mobil veriden açıp sonra devamını wifidan devam ettirin. Bende öyle çözülmüştü
İnternet servis sağlayıcınızı arayarak durumu bildirinOlmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle yaptım olmadı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga olmuyor nasıl çözücem ya
Alıntıyı görüntüle