Yardım İnternet Ve Modemden Anlayan Gelsin TTNET

Bizdeki türknet. Günde 4 kere int kapanıyor. Sen yine iyisin.

öncelikle tivibu var sanırım. testi onu kapatıp yapmalısın tivibu anlık 3-4mbps yiyor ve ping arttırıyor. (tivibu yokmuş).
onun dışında snr düşük bu da demek oluyor ki hattının en üst seviye hızını alıyorsun. en düşük snr 8 zaten.
ayrıca şu anda kullandığın bağlantı çeşidinin alabildiği max hız 12mbps imiş. şimdi adsl ne simetrik olmayan bir internet.
0.8mbps uploadın varmış. 11mbps downloadın varmış. tivibuyu kapatıp denersen büyük ihtimal 10mbps civarı alırsın. bu işin içerisinde hat zayıflaması vb. şeyler var bu da hızı etkiliyor ama senin hattında öyle aman aman etkileyecek şeyler değil.
şimdi fark ettim iptv bağlı değil diyormuş. pardon. aradaki hat zayıflaması vb. derken zaten max hız 10mbps falan olacak.

ama eğer ki altyapın 24mbps destekliyorsa mutlaka 24mbps bir vdsl internete geçiş yap. emin ol rahatlayacaksın.

umarım yardımcı olabilmişimdir.
tivibu ip tv falan yok evin içindeki kablolarıda bakır kablolarla değiştirtip ücret ödedik sonuç değişmiyor alt komşumuz 24 mbs kullanıyor 24 mbs geç diyosunda daha 16 mbs i sabit hızla alamıyoruz 24 mbs geçsek düzelicekmi sanki

tivibu ip tv falan yok evin içindeki kablolarıda bakır kablolarla değiştirtip ücret ödedik sonuç değişmiyor alt komşumuz 24 mbs kullanıyor 24 mbs geç diyosunda daha 16 mbs i sabit hızla alamıyoruz 24 mbs geçsek düzelicekmi sanki
24mbps olan pakete geçersen emin ol her şey düzelecek.
bilgin olsun, paket yükseltme yapman taahhütü etkilemez. kaldığı yerden devam eder.

24mbps olan pakete geçersen emin ol her şey düzelecek.
bilgin olsun, paket yükseltme yapman taahhütü etkilemez. kaldığı yerden devam eder.
bana enes sunman portun bu kadar desteklediği için böyle diyor yani yoğunluk varmış herkes portları kapmış ben ortada kalmışım alt komşum 24mbs sabit hız alırken ben daha 16 mbs hızı alamıyorum youtube da port açma videoları falan var onlardan başka portlara kayamazmıyım

bana enes sunman portun bu kadar desteklediği için böyle diyor yani yoğunluk varmış herkes portları kapmış ben ortada kalmışım alt komşum 24mbs sabit hız alırken ben daha 16 mbs hızı alamıyorum youtube da port açma videoları falan var onlardan başka portlara kayamazmıyım
port işi çok ayrı.
eğer telekoma sorduğunda "binamda boş vdsl portu var mı" diye eğer var derlerse mevcut hattını vdsl'e taşırlar.
paket yükseltme yaptığında otomatik olarak vdsl portuna geçirecekler zaten.
ayrıca asla bayii'den işlem yapma. mutlaka 444 0 375 ve twitter'ı kullan. bayi yerine ilçe müdürlüğüne gitmen daha faydalı olur.

port işi çok ayrı.
eğer telekoma sorduğunda "binamda boş vdsl portu var mı" diye eğer var derlerse mevcut hattını vdsl'e taşırlar.
paket yükseltme yaptığında otomatik olarak vdsl portuna geçirecekler zaten.
ayrıca asla bayii'den işlem yapma. mutlaka 444 0 375 ve twitter'ı kullan. bayi yerine ilçe müdürlüğüne gitmen daha faydalı olur.
İlçe müdürlüğü ne aga yarın gidicem bayiye herşeyi söylüycem yeter bıktım diycem 2 metre ötemdeki yıllardır jet gibi internet giriyo ben sürünüyorum diycem port falan açarlar inş

İlçe müdürlüğü ne aga yarın gidicem bayiye herşeyi söylüycem yeter bıktım diycem 2 metre ötemdeki yıllardır jet gibi internet giriyo ben sürünüyorum diycem port falan açarlar inş
açmaları önemli değil taşımaları önemli.
eğer vdsl port yoksa geçmiş olsun. 180 gün seni bekliyor. varsa ne güzel.
bayidekiler hiçbir şey yapamaz emin ol. onlar da ilçe müdürlüğü diyecek. bayidekiler anca satış yapar.
İlçe müdürlüğünüzü bulun. oraya gidip konuşun. sorun deyin ki benim altyapım kaç mbps destekliyor boş port var mı. onlar yardımcı olur.
ayrıca kullanıcı işlemi yapmayacağınız için kapıda sıra no alıp boşu boşuna beklemeyin, kapıdaki kişiye durumu söyleyip ilgili kişiyle görüşün.

bende onlardanım galiba güya dağa taşa köylere fiber çeken ttnet illere ilçelere çekmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan eve misafir geldi ve 24 mbs internet kullanıyomuş bizim alt komşu ve 24 mbs hız alıyomuş bende burda sürünüyorum neden arkadaş neden kafayı yiycem alt komşum 24 mbs hız alıyor ben 16 mbs den 10 mbs sabit hız bile alamıyorum vdsl+2 modem bağladığım ve kablolu bağlantı yaptığım halde
modemin arayüzüne girip ordan restleme seçeneğini seçmelisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modemin tam modeli nedir

Geri