HasanBG 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1,593 Dahası Reaksiyon skoru 859 Konum Okulunda İsim Hasan 3 Temmuz 2023 #1 Windows 10 kullanıyorum,interneti router üzerinden alıyorum ve ara sıra internet yok,güvenli sorununu yaşıyorum da bunu nasıl çözerim ?
Windows 10 kullanıyorum,interneti router üzerinden alıyorum ve ara sıra internet yok,güvenli sorununu yaşıyorum da bunu nasıl çözerim ?
elprofessor 80+ Bronze Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 1,381 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 789 Konum Fazla Aktif Değilim İsim Selahattin Yarar İlgilendiği Kategoriler Telefon,Oyun Konsolları Instagram bigr0zz 3 Temmuz 2023 #2 HasanBG yazmış: Windows 10 kullanıyorum,interneti router üzerinden alıyorum ve ara sıra internet yok,güvenli sorununu yaşıyorum da bunu nasıl çözerim ? Devamı için tıklayın... Kablolu bağlanıyorsan kablonu kontrol et. wireless ise driverleri kontrol et hocam, olmaz ize routeri resetle, tekrar dene yine olmaz ise pcden dns atmayı deneyebilirsin.
HasanBG yazmış: Windows 10 kullanıyorum,interneti router üzerinden alıyorum ve ara sıra internet yok,güvenli sorununu yaşıyorum da bunu nasıl çözerim ? Devamı için tıklayın... Kablolu bağlanıyorsan kablonu kontrol et. wireless ise driverleri kontrol et hocam, olmaz ize routeri resetle, tekrar dene yine olmaz ise pcden dns atmayı deneyebilirsin.