İnternete birisi bağlanınca ping çıkıypr

1myavuzz1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
57
Selam arkadaşlar ailem ile yaşıyorum evde 4 kişiyiz normalde ping ara sıra cıkıyor ama bir şey fark ettim babamın telefonu infinix Hot 30 babam İnternete bağlı değilken ping az oluyor ama babam telefonu ile bağlanınca ping fırlıyor ne yapmalıyım

Kaç mbps internete sahipsin? Modem ara yüzüne girip xDSL grafiğini bizimle paylaşabilir misin? Bu durum klasik tabirle internetin mbps düşük olunca olan bir durum aslında genel olarak. 8mbps kullandığımız da bu durumu biz de yaşıyorduk.

Babanın telefonu yedekleme yapıyor olabilir. Google fotoğraflara bir bak istersen.

Yıllar önce iş yerinde bir şeyi fark ettim saat 17.00 da internet yavaşlıyordu bu durum 3-4 ay sürdü, yandex disk yedekleme yapıyormuş o saatte

Babanın telefonu yedekleme yapıyor olabilir. Google fotoğraflara bir bak istersen.

Yıllar önce iş yerinde bir şeyi fark ettim saat 17.00 da internet yavaşlıyordu bu durum 3-4 ay sürdü, yandex disk yedekleme yapıyormuş o saatte
Her instagram ya da Facebook a girdiğinde oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç mbps internete sahipsin? Modem ara yüzüne girip xDSL grafiğini bizimle paylaşabilir misin? Bu durum klasik tabirle internetin mbps düşük olunca olan bir durum aslında genel olarak. 8mbps kullandığımız da bu durumu biz de yaşıyorduk.
1769807284938.webp

giridm ama nasıl yapacagımı bilmiyorum

baktım dediğniz gibi goole fotograflar 600 den fazla fotograf yedekliyordu kapattım yedeklemeyi

Son düzenleme:
Her instagram ya da Facebook a girdiğinde oluyor

Alıntıyı görüntüle
giridm ama nasıl yapacagımı bilmiyorum

baktım dediğniz gibi goole fotograflar 600 den fazla fotograf yedekliyordu kapattım yedeklemeyi
Muhtemelen o yüzdendir umarım çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,434
Üyeler
189,265
Son üye
togwinn
Geri