Selam arkadaşlar ailem ile yaşıyorum evde 4 kişiyiz normalde ping ara sıra cıkıyor ama bir şey fark ettim babamın telefonu infinix Hot 30 babam İnternete bağlı değilken ping az oluyor ama babam telefonu ile bağlanınca ping fırlıyor ne yapmalıyım
Adam telefon bağımlısı ve emekli gün boyu evdeBabana internete bağlanmamasını söyle.
Her instagram ya da Facebook a girdiğinde oluyorBabanın telefonu yedekleme yapıyor olabilir. Google fotoğraflara bir bak istersen.
Yıllar önce iş yerinde bir şeyi fark ettim saat 17.00 da internet yavaşlıyordu bu durum 3-4 ay sürdü, yandex disk yedekleme yapıyormuş o saatte
Kaç mbps internete sahipsin? Modem ara yüzüne girip xDSL grafiğini bizimle paylaşabilir misin? Bu durum klasik tabirle internetin mbps düşük olunca olan bir durum aslında genel olarak. 8mbps kullandığımız da bu durumu biz de yaşıyorduk.
baktım dediğniz gibi goole fotograflar 600 den fazla fotograf yedekliyordu kapattım yedeklemeyiBabanın telefonu yedekleme yapıyor olabilir. Google fotoğraflara bir bak istersen.
Yıllar önce iş yerinde bir şeyi fark ettim saat 17.00 da internet yavaşlıyordu bu durum 3-4 ay sürdü, yandex disk yedekleme yapıyormuş o saatte
Muhtemelen o yüzdendir umarım çözülürHer instagram ya da Facebook a girdiğinde oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
giridm ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktım dediğniz gibi goole fotograflar 600 den fazla fotograf yedekliyordu kapattım yedeklemeyi
birazdan deneyeceğim çözülürse yazarımMuhtemelen o yüzdendir umarım çözülür