Neler Yeni

İnternete Gelecek Zamlar Yüzünden Taahhütlü'ye Geçmeli miyim ?

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
Şu an TürkNet'in 100 TL'ye 75mbps tarifesini kullanıyorum
Türk Telekom Kendi Altyapısına %67 zam yapacğını duyurdu dolayısıyla TürkNet yani ben de etkilenicem
Fiyatların 200-300 lira civarını çıkacağı söyleniyor
Bu durumda Türk Telekom'dan ne kadar nefret etsem de (eski operatörüm) 2 yıllık bir abonelik başlatmak mantıklı gibi geliyor
Siz ne düşünüyorsunuz ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,893
İsim
Oğuz Oğuz
Türk Telekom Kendi Altyapısına %67 zam yapacğını duyurdu dolayısıyla TürkNet yani ben de etkilenicem
Bu durumda Türk Telekom'dan ne kadar nefret etsem de (eski operatörüm) 2 yıllık bir abonelik başlatmak mantıklı gibi geliyor
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Uzun zaman başka hıza geçmeyecekseniz veya altyapı gelmeyecekse yakın zamanda olabilir.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Turknete zam gelmiycek ben destek ekibiyle konustum turknetlileri etkilemiyor sadece seneye haziran ayinda degisicek

RedBuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Léon
Bence mantıklı şuan 16mbps 80tl tarife kullanıyorum türktelekom normalde yükselticektim aradılar 16mbps 120tlden devam edebilirsiniz dediler cidden fiyatlar aşırı tuzlu internet yükseltelim dedik 16mbps alırsak şükredicek haldeyiz

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zaman başka hıza geçmeyecekseniz veya altyapı gelmeyecekse yakın zamanda olabilir.
brom ben ığdırda yaşıyorum yani bi 20 yıl sonra bile buraya fiber gelmez ki 75mbps hız alıyor olmam hala beni şaşırtıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknete zam gelmiycek ben destek ekibiyle konustum turknetlileri etkilemiyor sadece seneye haziran ayinda degisicek
brom o dediğin zam bu sene gelicek 140tl olucak işte beni geren nokta şu an burda türknet altyapısı olmadığı için türktelekom altyapısı üzerinden internet alıyorum türktelekom altyapısı zamlanırsa dolaylı olarak türknet de zamlanır 140 lirayı da geçer

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
brom ben ığdırda yaşıyorum yani bi 20 yıl sonra bile buraya fiber gelmez ki 75mbps hız alıyor olmam hala beni şaşırtıyor

brom o dediğin zam bu sene gelicek 140tl olucak işte beni geren nokta şu an burda türknet altyapısı olmadığı için türktelekom altyapısı üzerinden internet alıyorum türktelekom altyapısı zamlanırsa dolaylı olarak türknet de zamlanır 140 lirayı da geçer
Bende turktelekom altyapisi kullaniyorum bize yansimiycam meraketme ozellikle sordum zaten ama turktelekomun paket fiyatlari baya pahali olcak

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Zam gelirse bütün İSS’lere gelir.

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende turktelekom altyapisi kullaniyorum bize yansimiycam meraketme ozellikle sordum zaten ama turktelekomun paket fiyatlari baya pahali olcak
umuyorum dediğin gibi olur

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
Eminim sordum zaten kendileride diyodu seneye haziranda degisicek
Dostum adamlar mail attı bu sene içerisinde Haziran ayı itibari ile 140 TL olucak
Her kimle konustuysan sana baya yanlış bilgi vermişler

Ekler

• Screenshot_2022-04-06-15-18-48-789_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2022-04-06-15-18-48-789_com.google.android.gm.jpg
    679.8 KB · Hit: 34

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostum adamlar mail attı bu sene içerisinde Haziran ayı itibari ile 140 TL olucak
Her kimle konustuysan sana baya yanlış bilgi vermişler
40 tllik zamı türknet kendi yapıyor. TT zamı değil?

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
Türknet haziran 2023e kadar zam yapmayacağını duyurdu.

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
40 tllik zamı türknet kendi yapıyor. TT zamı değil?
Konu açıklamasında yazdım türknet kendi altyapısı olmayan yerlerde türktelekomum altyapısını kiralayarak kullanıcılarına hizmet veriyor ve Haziran ayında turktelekom kendi altyapısını kullananlara %67 zam yapıcak doğal olarak türknete de zam yapılmış olacak
Az bir miktar olmadığı için bu bize de yansıtılır sabit tutabileceklerini zannetmiyorum

Türknet haziran 2023e kadar zam yapmayacağını duyurdu.
Lütfen kaynak belirtir misin

Top Bottom