Neler Yeni

İnternete girerken açılan bu sayfa

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
İnternette böyle yazıyor.

192.168.1.1; Türk Telekom, TTNET, Superonline, Zyxel, Linksys, TP-Link, D-Link gibi pek çok markanın modem yönetim sayfasına giriş için kullandığı IP adresidir. Genellikle en çok tercih edilen IP adresi olmakla beraber modem yönetim paneline giriş için kullanılan başka IP adresleri de vardır.

Gerçi evet haklısın ama yinede gizli kalsın :D
neyse yaw nolur nolmaz ben kapattı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam APK,torrent bir şey indirdiyseniz virüs bulaşmış ulabilir telefonun güvenlik ayarlarından bilinmeyen kaynakları devre dışı bırakın APK indirdiğiniz şeyleri silin ayrıca telefonunuzda smart manager varsa onunlada güvenlik taraması yapabilirsiniz Samsung cihazlarda oluyor diye biliyorum.
hocam şöyle açıklayayım biraz uzın olacak ama
şimdi bu huawei telefonların google playi app gallery adlı bişi
ve bu app gallery çook yeni bir yazılım yanş doğal olarak birçok uygulama hala mevcut değil. Ve mevcut olmayan uygulamalarda huawei kendisi Apkpure sitesine gönderiyo ve telefonda açtığım bir ayar var telefona uygulamayı yüklemeden önce güvenlik taraması yapmakta. Mesela ApkPure dan indirdiğim bazı yugulamalar
WhatsApp, Discord, Instagram, McAfee, Spotify
bunlar oradan indirdiklerim
dediğiniz gibi güvenlik taraması yaptım hem telefondan hem McAfee den. İki türlü de hiçbir şey çıkmıyo. Sanırım internetle alakalı bir durum telefon ile değil çünkü kardeşimin tabletime annemin anneannemin telefonlarına da geliyor
ben müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı bir fikriniz varmı
Yardımınız için şimdiden teşekkürler şimdiye kadar da çok yardımcı oldunuz zaten

Top Bottom