Internete neler oluyor neden erişim engeli var?

Useless

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
youtube ınstagram hatta türkcell uygulamaları bile doğru düzgün açılmıyor bende, istanbul'da yaşıyorum ve hatta 1000mbps turknet gigafiber kullanıyoırum ona rağmen bağlantıda sorunlar yaşıyorum, bu sadece wifi'de değil mobil veride bile oluyor bunların açıklaması var mı

sanırım olay senlik değil gibi bizde de aynı sorun var çok yavaş intarnet

youtube ınstagram hatta türkcell uygulamaları bile doğru düzgün açılmıyor bende, istanbul'da yaşıyorum ve hatta 1000mbps turknet gigafiber kullanıyoırum ona rağmen bağlantıda sorunlar yaşıyorum, bu sadece wifi'de değil mobil veride bile oluyor bunların açıklaması var mı
bence İS den kaynaklı farklı bi konuyada yazdım ben türktelekom kulanıyorum 3 farklı şahsi cihazım var hepsindende normal bi şekilde girebiliyorum

az gündem takip edin la erişim engeli getirildi.

engel değil de ağır bant yavaşlatması var işte.

az gündem takip edin la erişim engeli getirildi.

engel değil de ağır bant yavaşlatması var işte.
hacı zaten yavaşlama olduğunun farkındayım eğer düzgün okursan demişim ki bunun açıklaması var mı, neden getirildi, ne oldu gibisinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilerek erişim engeli getirdiler hocam durum aynı.
vay halimize

hacı zaten yavaşlama olduğunun farkındayım eğer düzgün okursan demişim ki bunun açıklaması var mı, neden getirildi, ne oldu gibisinden
tamam işte gündem takip et demek haberleri takip et demek zaten. VPN açıp bir göz at veya televizyonun varsa aç. Yayıncılara sor.

Bende sorun yok.
İnternet sağlayıcınıza danışın.

Bant daraltması var kardeşim. Muz cumhuriyetlerinde olağan şeyler bunlar...

Mobil doğal.

Geri