Neler Yeni

İnternete zam yolda: Millenicom taahhüt yaptırmıyor

ryderdnzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan
İşte Turknetin bi artısı daha çıktı ortaya :D
Kanka bu mesajı nasıl bi kafada yazdın bilmiyorum ama eski bir türknet kullanıcısı olarak müşteri hizmetlerinin olmayışı ve uygulamadan açılan destek ticketlarına 4 5 saatte cevap verilmesi bana aşırı saçma geliyordu ve 250tl şuan aylık ücreti ben mis gibi 150 lira para veriyorum millenicoma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptığı zamlardan hiç bir türlü haber vermiyor. Ve ekip 3 haftadır gelmiyor diyorum laftan anlamıyorsun seninle daha fazla tartışmayacağım kapasitenin ne kadar olduğu anlaşıldı.😃
kanka cahil misin bilmiyorum da övüp övüp bitiremediğiniz türknet şuan 250 lira aylık. Millenicoma 150 lira para veriyorum çokta boş yapma.

Hasan344

80+ Gold
Kanka bu mesajı nasıl bi kafada yazdın bilmiyorum ama eski bir türknet kullanıcısı olarak müşteri hizmetlerinin olmayışı ve uygulamadan açılan destek ticketlarına 4 5 saatte cevap verilmesi bana aşırı saçma geliyordu ve 250tl şuan aylık ücreti ben mis gibi 150 lira para veriyorum millenicoma
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka cahil misin bilmiyorum da övüp övüp bitiremediğiniz türknet şuan 250 lira aylık. Millenicoma 150 lira para veriyorum çokta boş yapma.
Sen boş yapma asıl sorunum uzun sürede zor cözüldü ve sorun yaşamadan bu şekilde konuşman zeka seviyenin ne kadar olduğunu gösteriyor. Netspeed'e geçeceğim diğer ay milleni bıktırdı artık.

Top Bottom