Neler Yeni

İnternete zam yolda: Millenicom taahhüt yaptırmıyor

etnetalw

80+ Bronze
Okuduğunu anlamadan mesaj yazma. Zaten ekipler gelmiyor diyorum. Senin gibi adamlar yüzünden gece gece sinirleniyorum. 3 haftadır ekipler uğramadı diyorum anladığında bak .
Türktleekom altyapısındasın sanırım? Millenicom ne suçu var ekipler gelmiyorsa? Türktelekom altyapısındaki sahay filen milleni değil. Türktelekom bakıyor. Millenicom sadece internet cıkışını sunar sana.
TT Kendi abonelerine öncelik tanır. Ama çözüm üretebilirmi orası belirsiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla fiyat politikasını göz ardı edersem ben de iyi hizmet aldım. 1 günde ADSL hattımı VDSL'e taşıdılar.
Benimde Adsl portumu vdsl e 1 günde taşıdılar. 1mbps adsl hizmetim vdsl olup 24mbps geçtim mis gibi rahatım.

Hasan344

80+ Gold
Türktleekom altyapısındasın sanırım? Millenicom ne suçu var ekipler gelmiyorsa? Türktelekom altyapısındaki sahay filen milleni değil. Türktelekom bakıyor. Millenicom sadece internet cıkışını sunar sana.
TT Kendi abonelerine öncelik tanır. Ama çözüm üretebilirmi orası belirsiz.

Benimde Adsl portumu vdsl e 1 günde taşıdılar. 1mbps adsl hizmetim vdsl olup 24mbps geçtim mis gibi rahatım.
Fanboyluk yapma. Arıza tespiti için Türk Telekom ekibi geliyor fakat millenicom yönlendiriyor. Ve yaptığı saçma sapan zamlara girmeyeceğim bile.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Çok ta umrumda. İnternet lüks olsun öyle herkes kullanamasın

etnetalw

80+ Bronze
Çok ta umrumda. İnternet lüks olsun öyle herkes kullanamasın
İnternet özgürlük.

Fanboyluk yapma. Arıza tespiti için Türk Telekom ekibi geliyor fakat millenicom yönlendiriyor. Ve yaptığı saçma sapan zamlara girmeyeceğim bile.
Fanboy olsam türktelekom kullanıp fixnet önerirmiyim?
Ne fanboyluğu diyorsun?
Arıza fesbiti için tt ekibi zaten geliyormuş daha ne istiyorsun türktelekom çözemiyorsa millenicom napsın? Millenicom yönlendirmese tt ekibinin nasıl haberi olsun? Saçma sapan dediğin zamları kendi isteği üzerine yapmıyor? Türktelekom ip datacenter port pop noktası zamlarından haberin varmı? Router ücretlerinin zammından haberin varmı yok? Tt zam yapsın firma kaar oranını düşürüp kaar elde etmesinmi? Hem btk verilerine gore alternatif firmalardan düşük kaar ile satan firmadır millenicom. Birde tüm firmalara zam geliyor fixnet bile yaptı :) 130 tl den 170tl oldu.

Hasan344

80+ Gold
İnternet özgürlük.

Fanboy olsam türktelekom kullanıp fixnet önerirmiyim?
Ne fanboyluğu diyorsun?
Arıza fesbiti için tt ekibi zaten geliyormuş daha ne istiyorsun türktelekom çözemiyorsa millenicom napsın? Millenicom yönlendirmese tt ekibinin nasıl haberi olsun? Saçma sapan dediğin zamları kendi isteği üzerine yapmıyor? Türktelekom ip datacenter port pop noktası zamlarından haberin varmı? Router ücretlerinin zammından haberin varmı yok? Tt zam yapsın firma kaar oranını düşürüp kaar elde etmesinmi? Hem btk verilerine gore alternatif firmalardan düşük kaar ile satan firmadır millenicom. Birde tüm firmalara zam geliyor fixnet bile yaptı :) 130 TL den 170tl oldu.
Yaptığı zamlardan hiç bir türlü haber vermiyor. Ve ekip 3 haftadır gelmiyor diyorum laftan anlamıyorsun seninle daha fazla tartışmayacağım kapasitenin ne kadar olduğu anlaşıldı.😃

etnetalw

80+ Bronze
Yaptığı zamlardan hiç bir türlü haber vermiyor. Ve ekip 3 haftadır gelmiyor diyorum laftan anlamıyorsun seninle daha fazla tartışmayacağım kapasitenin ne kadar olduğu anlaşıldı.😃
1. Zam haberi veriyor
2. 3 haftadır gelmiyor diyorsun ama tt ekibi geliyor demisin.
3. Kapasite sorunu yok birkere.
7/24 sabit hız alıyorum

Hasan344

80+ Gold
1. Zam haberi veriyor
2. 3 haftadır gelmiyor diyorsun ama tt ekibi geliyor demisin.
3. Kapasite sorunu yok birkere.
7/24 sabit hız alıyorum
TT ekibi gelmiyor dostum anlamiyormusun gelmiyor 3haftadir sadece sorunu çözdük diye arıyorlar ama çözüm mozum yok sende iyi diye bende de iyi olmak zorunda mı? Allahım ya anlamıyor herif.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
en iyisi türk telekom yine akarı yok kokarı yok diğer firmalar fiyatı birden arttırıyorlar 50 60 lira fatura az olacak diye çekilecek çile değil malasef

etnetalw

80+ Bronze
TT ekibi gelmiyor dostum anlamiyormusun gelmiyor 3haftadir sadece sorunu çözdük diye arıyorlar ama çözüm mozum yok sende iyi diye bende de iyi olmak zorunda mı? Allahım ya anlamıyor herif.
Dostum den geneleme yapmısın yorumda :)
Üste geliyor da demisin?
Tahhüütsüz değilmi geç başka firmaya menmun değilsin

en iyisi türk telekom yine akarı yok kokarı yok diğer firmalar fiyatı birden arttırıyorlar 50 60 lira fatura az olacak diye çekilecek çile değil malasef
Türktelekom kullanıcısı olarak diyorum tahhüüt bitince baya fazla rakam vericek ler gibi geliyor ondan millenicom veya fixnet geçicem

Hasan344

80+ Gold
Üste geliyor da demisin?

Türktelekom kullanıcısı olarak diyorum tahhüüt bitince baya fazla rakam vericek ler gibi geliyor ondan millenicom veya fixnet geçicem
Birader yukarida yazdığım şeyde diyorum ki zaten Türk Telekom çalışanlarının geldiğini biliyorum anlamında söyledim 3 haftadır eve kontrole bir Allah'ın kulu gelmedi. Millenicomu her aradığımda yarın gelebilirler dediler fakat yok hala kimse yok piyasada.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Üste geliyor da demisin?

kanka ben yeni yıl girmeden bir gün önce gittim yaptırdım 185 lira 50 mbs hız 8 upload nisanda bitecekti sözleşmem zaten zam gelecek dediler gittim orda konuştum daha mantıklı yeni yıldan önce paket sözleşme yapan diye yılların türk telekom kullanıcısıyım herhangi bir arıza kopma felan olmadı olsa da gelin ertesi gün bakıyorlar dediğim gibi 50 60 fark olacak diye bilinmedik firmalara geçilmez bence hızımı yükselttim sorunumu giderdim bende başka firmalara geçmeyi düşünüyordum ama araştırdığım da yorumlarda arkadaşın sorunu gibi kimseyle muhattap olamıyorsun türk telekom 2 dk da telefonu açıyolar

etnetalw

80+ Bronze
kanka ben yeni yıl girmeden bir gün önce gittim yaptırdım 185 lira 50 mbs hız 8 upload nisanda bitecekti sözleşmem zaten zam gelecek dediler gittim orda konuştum daha mantıklı yeni yıldan önce paket sözleşme yapan diye yılların türk telekom kullanıcısıyım herhangi bir arıza kopma felan olmadı olsa da gelin ertesi gün bakıyorlar dediğim gibi 50 60 fark olacak diye bilinmedik firmalara geçilmez bence hızımı yükselttim sorunumu giderdim bende başka firmalara geçmeyi düşünüyordum ama araştırdığım da yorumlarda arkadaşın sorunu gibi kimseyle muhattap olamıyorsun türk telekom 2 dk da telefonu açıyolar
Türktelekom ile millenicom arasında 0 fark
Kendi deneyimimce.

Birader yukarida yazdığım şeyde diyorum ki zaten Türk Telekom çalışanlarının geldiğini biliyorum anlamında söyledim 3 haftadır eve kontrole bir Allah'ın kulu gelmedi. Millenicomu her aradığımda yarın gelebilirler dediler fakat yok hala kimse yok piyasada.
"yarın gelebilirler" Millenicom daha napsın ekibe yazıyor tt ilgilenmiyor. O zaman türktelekom müdürlüğüne gidiceksin.

Top Bottom