Yardım Interneti kulanamıyorum-(ÇÖZÜMLÜ)

Ben atlantisnet kullanıyorum. Bende de gitti geldi internet. Bir sıkıntı var sanırım genel olarak. Google servislerine hiç bir şekilde giriş yapamıyorum.
bendede genel olarak google servislerinde sorun var ama bi kaç farklı uygulamadada var garip vpn kulanın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak Türkiye internesi af buyurun, zortladı galiba. Benimde modemde ısıklar full yesil ama bir açıyor bir açmıyor
hocam bu arada baktım konuyada yazdım sanırım sadece trde değil balkanlardada vamrış sorun konuya link attım bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Youtube açamıyorum,Spotify açamıyorum.Ama Fitgirl Far Cry 5'i güzel güzel indiriyor.

Youtube açamıyorum,Spotify açamıyorum.Ama Fitgirl Far Cry 5'i güzel güzel indiriyor.
tabi hocam far cry önemli .d şakası bir yana genel olarak bi sorun var konunun başına bakın oraya bir link bıraktım

tabi hocam far cry önemli .d şakası bir yana genel olarak bi sorun var konunun başına bakın oraya bir link bıraktım
sağolun hocam linke baktım.Babamda her gün dükkanda youtube açar genelde 1 tane maç özeti izler o sormadan ben hemen ona linki falan attım o sormadan anlattım. Teşekkürler :peepokalp:

interneti açınca wifida sınırlı kulanım diyor mobil veriyi açıyorum bunlada bir yerlere giremiyorum hiç bir şekilde telefondan pcden bi şekilde girdim oda 2 saate anca açıldı forum noldu bu internete müşteri hizmetlerini aradım türktelekom 20 sanyiyeden sonra ses robotlaşıyor kendileri kapatıyor temsilciye bağlanamadan

çözüm önerisi>VPN kulanın derim dpi işlemiyor

https://outage.report/google bu bağlantıya bakabilirsiniz burda bakınca sanırım sadece trde değilmiş balkanlardada var gibi unutmayyın bu tamamnı göstermyior sadece reportlayan kişilerinkini gösteriyor
Aynı sorun bendede var mobil veri bağlanmıyor wi-fi internet erişimi yok diyor

sağolun hocam linke baktım.Babamda her gün dükkanda youtube açar genelde 1 tane maç özeti izler o sormadan ben hemen ona linki falan attım o sormadan anlattım. Teşekkürler :peepokalp:
bişi değil iyi forumlar bu arada babanız çok seviyorsa bi vpn indirin izlesin adam

Aynı sorun bendede var mobil veri bağlanmıyor wi-fi internet erişimi yok diyor
bendede benzeri bi hata veriyor ama bende sınırlı erişim diye bulduğum 3.ül bi kaynak ve çözüm önerisi bıraktım hocam başa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google kaynaklı sorun çözüldü yazmışlar twitterda
valla tam emin değilim bende telefondan denedim wifida bi sorun yok gibi şuan ama mobil veride yine var

Spotify yok Google sıkıntılı garip şekilde İnternet yok diyor ama foruma giriyor kim bilir neler dönüyor yine

Google ve Youtube biraz ağır olmakla birlikte bende geldi.

Sorun google workshopdan kaynaklıydı ve düzeldi

Ekler

• 8367.webp
    8367.webp
    68.8 KB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,504
Üyeler
187,061