Yardım Interneti kulanamıyorum-(ÇÖZÜMLÜ)

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,934
interneti açınca wifida sınırlı kulanım diyor mobil veriyi açıyorum bunlada bir yerlere giremiyorum hiç bir şekilde telefondan pcden bi şekilde girdim oda 2 saate anca açıldı forum noldu bu internete müşteri hizmetlerini aradım türktelekom 20 sanyiyeden sonra ses robotlaşıyor kendileri kapatıyor temsilciye bağlanamadan

çözüm önerisi>VPN kulanın derim dpi işlemiyor

https://outage.report/google bu bağlantıya bakabilirsiniz burda bakınca sanırım sadece trde değilmiş balkanlardada var gibi unutmayyın bu tamamnı göstermyior sadece reportlayan kişilerinkini gösteriyor

Son düzenleme:
interneti açınca wifida sınırlı kulanım diyor mobil veriyi açıyorum bunlada bir yerlere giremiyorum hiç bir şekilde telefondan pcden bi şekilde girdim oda 2 saate anca açıldı forum noldu bu internete müşteri hizmetlerini aradım türktelekom 20 sanyiyeden sonra ses robotlaşıyor kendileri kapatıyor temsilciye bağlanamadan
Genel olarak Türkiye internesi af buyurun, zortladı galiba. Benimde modemde ısıklar full yesil ama bir açıyor bir açmıyor

Genel olarak Türkiye internesi af buyurun, zortladı galiba. Benimde modemde ısıklar full yesil ama bir açıyor bir açmıyor
noldu lan gündeme bişi mi geldi vpn dpi flnda işlemiyor mobil opratörüm ile ev internetide farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözdüm tamam vpn işliyor şuanda vpn açın çözülüyor sorun ama nedense dpi çalışmadı bende

Modemin ışıklarında bir problem yok ancak telefonumda internet bağlantısı yok diyor. PC'de ise internete erişimim var ancak youtube'a giremiyorum. Yine bir haltlar olmuş herhalde. Operatörler sağolsun.

Modemin ışıklarında bir problem yok ancak telefonumda internet bağlantısı yok diyor. PC'de ise internete erişimim var ancak youtube'a giremiyorum. Yine bir haltlar olmuş herhalde. Operatörler sağolsun.
hocam ben vpn ve warp ile denedim oldu bence sizde öyle yapın şuan bir sorun yok

internette problem var

Spotifya bile giremiyorum.

Ben atlantisnet kullanıyorum. Bende de gitti geldi internet. Bir sıkıntı var sanırım genel olarak. Google servislerine hiç bir şekilde giriş yapamıyorum.

Bende de gitti kısıtlama falan mı getirdiler yine

Bende de gitti kısıtlama falan mı getirdiler yine
bende öyle düşünüyorum acaba gündemde bişi mi var diye bu sefer sanırım farklı bişi yapmışlar kısıtlama olarak neyse vpn kulanın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,923
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri