DogancanYr
80+ Silver
Cat 7 kablo almak lazım.
Hocam İzlediğim adamlarda 1 tane güncelleme Var Ama bende 5 6 tane var Hepsini mi yükleyeceğim yoksa sadece en üsteki son güncellemeyi yüklemem yeterli olurmuAnakart marka ve modelinizi aratın google'da. Resmi siteden suppor kısmından son yayınlanan BIOS versiyonu flashınıza yazdırın. Her markanın BIOS arayüzü farklı. Youtube'dan içeriği aratarak kolayca yapabilirsiniz. 5 dakika sürmeyecek bir işlem.
Gerek yok CAT 7'ye ama alınabilir. CAT 5E ve üzeri gerekiyor 1 GBSN için.Cat 7 kablo almak lazım.
İnternete Bakmaya gelen Adamda aynısı söyledi Aldım bişey değişmediCat 7 kablo almak lazım.
Hocam Bu yeri Nasıl Acıyoruz
Parazit yapıyordur belki.Gerek yok CAT 7'ye ama alınabilir. CAT 5E ve üzeri gerekiyor 1 GBSN için.
Gerçek kapasiteyi göstermiyor sadece internet hızı ile alakalı.
1 GB/sn İçin Minimum CAT 6 Kablo Lazım .Gerek yok CAT 7'ye ama alınabilir. CAT 5E ve üzeri gerekiyor 1 GBSN için.
CAT5E ile de alınıyor 1 GBSN. Stabilite açısından öyle olabilir ama CAT5E ile gigabit desteği geldi.1 GB/sn İçin Minimum CAT 6 Kablo Lazım .
CAT 7 Yerine CAT 6A Alınır Hocam Hem Daha Ucuz Hem 10 GB/sn Destekliyor .
Fark Etmez CAT 6 AlsınCAT5E ile de alınıyor 1 GBSN. Stabilite açısından öyle olabilir ama CAT5E ile gigabit desteği geldi.
En son çıkanı indireceksin sadece, Beta sürüm olmamasına dikkat et. Anakart marka ve model atarsan ben direkt söylerim. Bunun dışında, dediğim gibi fiziksel bir değişiklikte bulunmadan önce BIOS ve format seçeneklerini mutlaka dene.Hocam İzlediğim adamlarda 1 tane güncelleme Var Ama bende 5 6 tane var Hepsini mi yükleyeceğim yoksa sadece en üsteki son güncellemeyi yüklemem yeterli olurmu
Hocam Uptade yaptım Daha Sonrasında Format attım maalesef hicbir değişiklik yokEn son çıkanı indireceksin sadece, Beta sürüm olmamasına dikkat et. Anakart marka ve model atarsan ben direkt söylerim. Bunun dışında, dediğim gibi fiziksel bir değişiklikte bulunmadan önce BIOS ve format seçeneklerini mutlaka dene.
Hocam Hangisi Tam Olarak100 limiti açık olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet'e gel oradan özellikler de. Speed filan diye bir şey olacak bak bakalım kaçmış. İnternete Windows 100Mbps limit filan diye bakabilirsin.
Özellikler de oradan bak google yazsan çıkar