Neler Yeni

İnternetim Ağır oyunlarda kopma yaşıyor

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
Herkese selam arkadaşlar Pc de oyun oynarken uzun bir oyun süresinden sonra internetim gidiyor bilgisayardan ethernet kablosunu görmemeye başlıyor bu durumda ağ sıfırlaması yapıp bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor fakat ben bu sorunu çözmek istiyorum neden oluyor nasıl oluyor düzeltmek için ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Genel olarak intrenetin pc de gittiği oyunlar:
Ready or Not
BF1
Fifa 23
bu oyunları oynarken bi anda gidiyor internet pc ethernet kablosunu görmüyor

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Anakarttaki lan portunda ısı kaynaklı arıza meydana geliyor olabilir. Farklı cihaz ile deneme fırsatın var ise öyle denemelisin. Eğer farklı cihazda da problem oluyorsa sorun kablodadır. Olmuyorsa anakart lan portun ağrızalanmıştır. Yeni anakart alabilir yada yeni bir ethernet kartı alıp, anakartınızdaki pci-e slotlarından birine takıp kullanabilirsiniz.

Hidden35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
KERİM
Bende bir dönem böyle bir problem yaşadım yeni taşındığı evde eski evle aynı paketi kullandım ama yeni taşındığım yerin alt yapısı daha kötü olduğu için oluyormuş yani alt yapı bilgilerini öğrenip kendi paket bilginle karşılaştır belki ondan kaynaklıdır.

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakarttaki lan portunda ısı kaynaklı arıza meydana geliyor olabilir. Farklı cihaz ile deneme fırsatın var ise öyle denemelisin. Eğer farklı cihazda da problem oluyorsa sorun kablodadır. Olmuyorsa anakart lan portun ağrızalanmıştır. Yeni anakart alabilir yada yeni bir ethernet kartı alıp, anakartınızdaki pci-e slotlarından birine takıp kullanabilirsiniz.
dediğiniz gibi sanırım anakarttaki lan portunda sorun çünkü laptopta denedim bir sıkıntı yok gibi ama bu sorun mesela 1 gün hiç olmuyor öbür gün 2-3 saat sonra oyundayken gidiyor pc deki net

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
dediğiniz gibi sanırım anakarttaki lan portunda sorun çünkü laptopta denedim bir sıkıntı yok gibi ama bu sorun mesela 1 gün hiç olmuyor öbür gün 2-3 saat sonra oyundayken gidiyor pc deki net
Dediğim gibi ısıdan kaynaklı olabilir. Kablo yada anakart sorunludur büyük ihtimalle

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
Bende bir dönem böyle bir problem yaşadım yeni taşındığı evde eski evle aynı paketi kullandım ama yeni taşındığım yerin alt yapısı daha kötü olduğu için oluyormuş yani alt yapı bilgilerini öğrenip kendi paket bilginle karşılaştır belki ondan kaynaklıdır.
wifi da sıkıntı yok ekstra olarak modem de mi acaba diye tereddüt ettim modem değiştirdim

Top Bottom