tek secenek paketi yukseltmekİyi akşamlar yeni bir sistem topladım ancak internetim çok yavas özellikle valorant ve diğer online oyunların hiç birini oynayamıyorum. Artık Bilgisayarın Başına geçesim bile gelmiyor ne yapabilirim?
Ping kaynaklımı? Çunku paket yükseltmek en çok indirme yükleme de fayda olur mevcut internetinde oyun içi yüksek hız bir faydası yok aslında. Gecikme loss jittee değerleri önemli.İyi akşamlar yeni bir sistem topladım ancak internetim çok yavas özellikle valorant ve diğer online oyunların hiç birini oynayamıyorum. Artık Bilgisayarın Başına geçesim bile gelmiyor ne yapabilirim?
evet hocam pingden dolayı hiçbir oyunu rahat oynayamıyorumPing kaynaklımı? Çunku paket yükseltmek en çok indirme yükleme de fayda olur mevcut internetinde oyun içi yüksek hız bir faydası yok aslında. Gecikme loss jittee değerleri önemli.
Modem,kablo,iss önemli.
Göknet altyapı sorgulama yaparmısın. Saha mesafen kaç hocam vdsl port gözüküyor mu?hocam alabildigim en yüksek hız 13mbps vdsle geçemiyorum bıktım usandım artık.
Sağlıyıcın kim?evet hocam pingden dolayı hiçbir oyunu rahat oynayamıyorum
hangi interneti kullanıyorsun? Turkcell, Turknet, Kablonet fiber altyapı sorgulat adrestenİyi akşamlar yeni bir sistem topladım ancak internetim çok yavas özellikle valorant ve diğer online oyunların hiç birini oynayamıyorum. Artık Bilgisayarın Başına geçesim bile gelmiyor ne yapabilirim?
Hocam türknet Ping 200 300 min oyunlarda İstanbuldayım firmayı aradım hocam vdsl geçiyoruz dediler Sonra desteğe hata atıyor sistem yazmışlarGöknet altyapı sorgulama yaparmısın. Saha mesafen kaç hocam vdsl port gözüküyor mu?
192.168.1.1 hat değerlerin ne durumda? Dsl kısmında zayıflaman filen var mı?
İnternet sağlayıcın kim ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlıyıcın kim?
Ping,loss değerlerin kaç? İlindeki kişilere göre çok mu yüksek veya stabil değil?
Modem marka/model? Firmaya hiç yazmadın mı hocam? Ne dediler?
oyun oynarken modemden wifiyi kapatİyi akşamlar yeni bir sistem topladım ancak internetim çok yavas özellikle valorant ve diğer online oyunların hiç birini oynayamıyorum. Artık Bilgisayarın Başına geçesim bile gelmiyor ne yapabilirim?
Sağlayıcı değiştirmeyi deneyin sozleşmen zaten yokmuşHocam türknet Ping 200 300 min oyunlarda İstanbuldayım firmayı aradım hocam vdsl geçiyoruz dediler Sonra desteğe hata atıyor sistem yazmışlar
Altyapı,paket,il'e göre değişir ping ve hızın. Şuanda iyi midir? bilemem.Hocam bu İnternet hızı ıyi mıdır wifi ile olctum
Ethernet baglasam daha iyi olur gibi