İnternetim Çok Yavaş

Agalar arkadaşın aynı sorunundan ben de yaşıyorum.Adamlara anlatıyorum durumu güncelleme falan yapalım diyorlar hiç bişey değişmiyor.Şikayet oluşturttum.Geçiştirme yapılıp kapadılar.Cayma bedelini sorduğumda ilkinde 1451 tl söylediler ikinci kez sorduğumda 1623 tl dediler.Napayım sizce

Agalar arkadaşın aynı sorunundan ben de yaşıyorum.Adamlara anlatıyorum durumu güncelleme falan yapalım diyorlar hiç bişey değişmiyor.Şikayet oluşturttum.Geçiştirme yapılıp kapadılar.Cayma bedelini sorduğumda ilkinde 1451 TL söylediler ikinci kez sorduğumda 1623 TL dediler.Napayım sizce
Ne kadar süredir kullanıyorsun

Türknet sayfasından alt yapı sorgulaması yapsana kaç veriyor

Eğer burada yüksek ise yaz sana iletişim kanalı vericem 100 % işini çözülür

mesela arkadaşlar benimde oturdugum yer 16 mbiti destekliyor deniliyor bu alt yapıyı nasıl yükselttirebiliriz

mesela arkadaşlar benimde oturdugum yer 16 mbiti destekliyor deniliyor bu alt yapıyı nasıl yükselttirebiliriz
senin yapabileceğin bir şey yok. Firmalar bölgelere altyapı dağıttıklarında sana da sıra gelirse yükselir.

@Vuudx bro 2 senelik sözleşme yapılmıştı. 1.senesi doldu 1.senesi de dolmak üzere yani her türlü cayma bedeli öder miyim yoksa gerek yok mu bide yukarıda belirttim zaten durumu

Geri