POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Türk telekom ise sıkıntılı bir firma. Gerçekten son zamanlarda çok boş yapıyorlar.
Türk telekom ise sıkıntılı bir firma. Gerçekten son zamanlarda çok boş yapıyorlar.
Evet türk telekomTürk telekom ise sıkıntılı bir firma. Gerçekten son zamanlarda çok boş yapıyorlar.
Ne kadar süredir kullanıyorsunAgalar arkadaşın aynı sorunundan ben de yaşıyorum.Adamlara anlatıyorum durumu güncelleme falan yapalım diyorlar hiç bişey değişmiyor.Şikayet oluşturttum.Geçiştirme yapılıp kapadılar.Cayma bedelini sorduğumda ilkinde 1451 TL söylediler ikinci kez sorduğumda 1623 TL dediler.Napayım sizce
Benim telefon daha fazla : 16 mbit resmen rezillik yıl olmuş 202316 mb türk telekom internetim paketim var. Hız tesi yaptığım da 7 mb alıyorum. Upload da çok düşük nasıl yükseltebilirim.
senin yapabileceğin bir şey yok. Firmalar bölgelere altyapı dağıttıklarında sana da sıra gelirse yükselir.mesela arkadaşlar benimde oturdugum yer 16 mbiti destekliyor deniliyor bu alt yapıyı nasıl yükselttirebiliriz
Hat değerlerinde büyük bir problem görünmüyor.
2.sene olmak üzereNe kadar süredir kullanıyorsun
1 seneden sonra cayma bedeli gibi bir hakları yok normalde, tüketici hakem heyetine başvurabilirsin öyle bir ceza kesmek isterlerse2.sene olmak üzere
Tamamdır1 seneden sonra cayma bedeli gibi bir hakları yok normalde, tüketici hakem heyetine başvurabilirsin öyle bir ceza kesmek isterlerse