İnternetim fiber mi nasıl anlarım?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,424
Arkadaşlar babam internet almıştı yıllar önce
Turktelekom dan
Bu yıl da internete ihtiyac duyduğumdan ttnet in uygulamasindan girip 50 mbps e yukselttim interneti
Ama bu internet fiber mi değil mi hic bir fikrim yok
Bunu nasıl anlarım?
Babam da bilmiyor
Ping 11 çıkıyor fazla da değil aslinda ama fiber mi değil mi nasıl anlayicam onu cozemedim

Arkadaşlar babam internet almıştı yıllar önce
Turktelekom dan
Bu yıl da internete ihtiyac duyduğumdan ttnet in uygulamasindan girip 50 mbps e yukselttim interneti
Ama bu internet fiber mi değil mi hic bir fikrim yok
Bunu nasıl anlarım?
Babam da bilmiyor
Ping 11 çıkıyor fazla da değil aslinda ama fiber mi değil mi nasıl anlayicam onu cozemedim
faturasında yazar. Merak etme fiber olmasa bile vdsl ise 50 mbps kaldırır zaten

Anladım.
Fiber olunca ne gibi farklar oluyor?
fiberin desteklediği hız gigabit lere kadar çıkıyor vdsl max 85 yada 100 veriyor diye biliyorum adsl de max 16 veriyor. Tabi şu ülkede 100 mbps i bile zor gördüğümüz için fiber bence çok ta gerekli değil ama imkan varsa neden olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

önceki kullandığınız internet hızı kaçtı?

fiberin desteklediği hız gigabit lere kadar çıkıyor vdsl max 85 yada 100 veriyor diye biliyorum adsl de max 16 veriyor. Tabi şu ülkede 100 mbps i bile zor gördüğümüz için fiber bence çok ta gerekli değil ama imkan varsa neden olmasın

önceki kullandığınız internet hızı kaçtı?
24 idi

Uploas düşüktü 2 idi şuanda 5 oyuzden 5 ye geçtim ama herkes fiber cok iyi çok düşük ping falan diyorlar bende fiber mi değil mi bilmiyorum

Uploas düşüktü 2 idi şuanda 5 oyuzden 5 ye geçtim ama herkes fiber cok iyi çok düşük ping falan diyorlar bende fiber mi değil mi bilmiyorum
Geçmeye cok gerek varmı fibere

tamamdır adsl olmadığını tamamen anlamış olduk. Merak etmeyin 50 mbps internette herhangi bir sıkıntı olmayacaktır
Anladım teşekkürler

Geçmeye cok gerek varmı fibere

Anladım teşekkürler
binanızın internet kutularına bir göz gezdirin fiber olduğunu anca oradan anlarsınız. Fiber bence eğer varsa vdsl ve adsl yerine tercih edilmeli

Geri