- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır, doğum günüm olsa da böyle bir interneti bana almazlar .dbugün doğum gününüz mü ?
hayır, doğum günüm olsa da böyle bir interneti bana almazlar .dbugün doğum gününüz mü ?
100-105hız testi yapınca kaç çıkıyor ?
Ev adres alabılırmıyım. İnternet kimin üstüneyse birde onun ad- soyad şikayet etmem gerekiyornormalde saniyede 1.8mb indiren internet şimdi nedense 10mb indirio noldu bu intenrete /superonline
ciddi msiin .d faturaya yansıdı mı pekibu sorun bendede vardı normalde oyunları 1mb ile indiriyodum bi baktım 30mb ile indirmeye başlamış 5 6 ay böyle devam etti
susknkEv adres alabılırmıyım. İnternet kimin üstüneyse birde onun ad- soyad şikayet etmem gerekiyor![]()
Fazla geliyorsa yarısını alabilirim.
faturada bi degişiklik olmadı herhalde daha önceden geçirdigi faturalar akıllarına gelip kıyak geçtiler :dciddi msiin .d faturaya yansıdı mı peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
susknk![]()
dsıfsdbug banada bu ay 10 tl fazla geldi ondan dolayı mı acaba .d aramadım da neden 10 tl fazla geldi diyefaturada bi degişiklik olmadı herhalde daha önceden geçirdigi faturalar akıllarına gelip kıyak geçtiler :d
Daha ne istiyorsun, ne güzel iştenormalde saniyede 1.8mb indiren internet şimdi nedense 10mb indirio noldu bu intenrete /superonline
faturaya fazla gelir die korkuomDaha ne istiyorsun, ne güzel işte![]()