Neler Yeni

İnternetim İyi Ama Gün Geçtikçe Ping Artıyor

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Dostlar Superonline Fİber Kullanıyorum Kablosuz Bağlantıda 50 Mbps, Kablolu Bağlantıda 100 Mbps Alıyorum Speedtest'te 18-20 ping arası oluyor bundan 2 ay önce internet çok kötü seviyelere gelmişti ardından teknik servisi aradık eve yeni bir modem gönderip kurulumunu yaptılar. İnternet, Ping felan her şey düzelmişti taki 1 hafta önceye kadar CS:GO sunucularınıda 59-65 ping alırken Tekrardan 89-100 arası almaya başladım
çözümü nedir ? hat değerlerini atıyim mi ? atmam lazımsa modem arayüzünde nerde bulamadım (modem ZXHN H267A)

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostlar Superonline Fİber Kullanıyorum Kablosuz Bağlantıda 50 Mbps, Kablolu Bağlantıda 100 Mbps Alıyorum Speedtest'te 18-20 ping arası oluyor bundan 2 ay önce internet çok kötü seviyelere gelmişti ardından teknik servisi aradık eve yeni bir modem gönderip kurulumunu yaptılar. İnternet, Ping felan her şey düzelmişti taki 1 hafta önceye kadar CS:GO sunucularınıda 59-65 ping alırken Tekrardan 89-100 arası almaya başladım
çözümü nedir ? hat değerlerini atıyim mi ? atmam lazımsa modem arayüzünde nerde bulamadım (modem ZXHN H267A)
Hat değerlerini at

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Speedtest yaparmısın?
1616346845347.png

fiberde hat değerleri olmuyormuş sanırım

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Ne hat değerleri kardeşim bilgin olsunda yaz. fiberde hat değeri olmaz sinyal değeri olur onuda süperonline görür. kardeşim sende süperonline ara onlar yardımcı olur.
superonline ı arayınca düzelttik diyip geçiştiriyorlar başka yöntemi yok mudur ?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne hat değerleri kardeşim bilgin olsunda yaz. fiberde hat değeri olmaz sinyal değeri olur onuda süperonline görür. kardeşim sende süperonline ara onlar yardımcı olur.
Bilgim yeterli ve senide tatmin eder
Speedtest değerlerini atarmısın diyecektim madem çok bilgilisin sen yardımcı ol

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Peki farklı modem denedin mi ? kablosuz ile kablolu bağlantı sağlayarak ikisininde hız testini gönder.
zaten önceki modemde 89-100 ping arası alıyordum yeni modem e geçirdiler ilk 1 ay düzgün 60 ping felan alıyordum şimdi tekrar 89-100 almaya başladım kablolu kablosuz arasında da çok ping farkı yok sadece hep 85 ping oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı modem ile deneyin ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçin
zaten önceden farklı modem kullanıyordum şimdi 1 ay önce yeni modeme geçtim

TALHA MURAT

80+ Silver
zaten önceki modemde 89-100 ping arası alıyordum yeni modem e geçirdiler ilk 1 ay düzgün 60 ping felan alıyordum şimdi tekrar 89-100 almaya başladım kablolu kablosuz arasında da çok ping farkı yok sadece hep 85 ping oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten önceden farklı modem kullanıyordum şimdi 1 ay önce yeni modeme geçtim
kablodan veya cihazdan dolayı bir sıkıntı olabilir telefonda da sorun yaşıyormusunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,330
Üyeler
168,280
Son üye
EsonQi
Top Bottom