Sisteminiz nedir?
dostum bu internet bi harika bu ne olm
sisteminiz nedir
çok düşükmüş yatürk net gigafiber normalde 1000/1000 veriyo ama kablo kaliteli değil ondan düşük biraz
işlemciniz çok kötü yayını obs den vermeyin ve darboğaz var zaten relive üzerinden yayın açın ekran kartı üzerindenİşlemci G3930
anakart h110 d3a
ram 8gb drr4
ekran kartı rx570 8gb
İşlemci biraz yetersiz.İşlemci G3930
anakart h110 d3a
ram 8gb drr4
ekran kartı rx570 8gb
hocam işlemi 2 çekirdek 480p yayın dahi kasar ekran kartı üzerinden vermeli yayını obs olmaz relive uygun rx serisi içinİşlemci biraz yetersiz.
Ramde aynı şekilde.
Yayınları ekran kartından verin.
1080p60 fps yayını internetiniz kaldırsa sisteminiz kaldırmayabilir.
720p60 fps vermeyi deneyin lütfen.
Alıntıyı görüntüle
İsterseniz 4500 ü 5000 yapın daha rahat edersiniz.
Alıntıyı görüntüle
Bende ekran kartı üzerinden vermesini söyledim zaten hocam.hocam işlemi 2 çekirdek 480p yayın dahi kasar ekran kartı üzerinden vermeli yayını obs olmaz relive uygun rx serisi için
ayn öyle hocamBende ekran kartı üzerinden vermesini söyledim zaten hocam.
Benim ekran kartı nvidia olduğu için ekran kartından sorunsuz bir şekilde verebiliyorum.
Obs den deneyip olmazsa dediğiniz yerden de verebilir.
O internet? Wtf?
Gigafiber.O internet? Wtf
Bir dakika siz TR'de o interneti nasıl aldınız
Evet.Bizim şehrin upload’ını toplasan yarısı etmez o uploadın.
Evet.Türknetin öyle bir paketi mi var hocam bizim mahallenin internetinin toplam hızı etmez o
Yok ya kaldırır. İşlemci tarafında sorun olabilir ama yayında önemli olan kodlayıcı zaten. Kodlayıcı olarak Hardware (AMD) Seçtiğinde sorun olmaz.1080p60 fps yayını internetiniz kaldırsa sisteminiz kaldırmayabilir.
@alpolojix / Leroxytürk net gigafiber normalde 1000/1000 veriyo ama kablo kaliteli değil ondan düşük biraz
Hocam bir sorum olacak.Yok ya kaldırır. İşlemci tarafında sorun olabilir ama yayında önemli olan kodlayıcı zaten. Kodlayıcı olarak Hardware (AMD) Seçtiğinde sorun olmaz.
x264 kullansa pc çöker