Downlaod çok dusujBu internet değerleri iyi mi? acaba ben pek anlamiyorumda
Upload nasıl 10Bu internet değerleri iyi mi? acaba ben pek anlamiyorumda
foto çekmesen inanmayacaktım uploadları değiştirek miBu internet değerleri iyi mi? acaba ben pek anlamiyorumda
Aşırı bir ping sorunun var. İss'Ni arayıp altyapını kontrol ettir, alyapıda bir sorun yoksa sorun ya modeminde yada bina içi kablolamada.Yeniden test yaptim boyle çıktı
İSS'nizi arayıp sorunu belirtin ve Türknettemisiniz acaba ?Bu sorun son 1 aydır olmaya başladı
Arayıp sorununuzu belirtin.Hayır Turkcell super online
hocam ping i 7 ve yüksek mi? benim sabah 61di şimdi test yaptım 8 ama genelde bu kadar düşmüyor cs min 60Aşırı bir ping sorunun var. İss'Ni arayıp altyapını kontrol ettir, alyapıda bir sorun yoksa sorun ya modeminde yada bina içi kablolamada.
Türknet hız testinin azizliğine uğradım 7.265 değerlerini görünce öyle sandım pingide düşük arkadaşın sorunu anlayamadım.hocam ping i 7 ve yüksek mi? benim sabah 61di şimdi test yaptım 8 ama genelde bu kadar düşmüyor cs min 60
Internete en uzak odadan yaptım testi o sırada kardeşimde zoomda canlı dersteydi en son attığımda kardeşimin dersi bitmişti ama yine en uzak odadaydımTürknet hız testinin azizliğine uğradım 7.265 değerlerini görünce öyle sandım pingide düşük arkadaşın sorunu anlayamadım.