Neler Yeni

Yardım İNTERNETİM KESİLDİ YARDIM

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Dün yeni modem ( Zyxel 3625 t50 b )alıp kurdum internet gayet iyiydi sabah elektrik gidip gelmiş sonrasında internet yok şimdi baktım hala aynı ne yapmalıyım modem arayüzünden modeme gelen interneti nereden görebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün yeni modem ( Zyxel 3625 t50 b )alıp kurdum internet gayet iyiydi sabah elektrik gidip gelmiş sonrasında internet yok şimdi baktım hala aynı ne yapmalıyım modem arayüzünden modeme gelen interneti nereden görebilirim
Arkadaşlar internetim yok yardımcı olun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Hocam müşteri hizmetlerini aramadan biz nasıl yardım edelim. Onları arayacaksın ki versinler bilgi. Belki apartmanın kabloları bozuldu. Belki mahallede bakım çalışması var. Buradan çözülecek bir konu değil.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam müşteri hizmetlerini aramadan biz nasıl yardım edelim. Onları arayacaksın ki versinler bilgi. Belki apartmanın kabloları bozuldu. Belki mahallede bakım çalışması var. Buradan çözülecek bir konu değil.
Hayır önce modeme internet geliyor mu ona bakalım arayüzünden ama nerede bilmiyorum eğer internet gelmiyorsa o zaman arıyca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam evet sıkıntı modemde eskiden kullandığım modemi taktım internet var şuanda soldaki eski modemim onu ana modem olarak kullanıp arkadan kabloyla öbürüne bağlarım o gene internet vermiyor ama soldakinde internet var arayüzünden yapılacak bir ayar var mı

Ekler

• IMG_20231002_190340.jpg
    IMG_20231002_190340.jpg
    2.5 MB · Hit: 24
Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Hocam evet sıkıntı modemde eskiden kullandığım modemi taktım internet var şuanda soldaki eski modemim onu ana modem olarak kullanıp arkadan kabloyla öbürüne bağlarım o gene internet vermiyor ama soldakinde internet var arayüzünden yapılacak bir ayar var mı
Modeme İp gelmiyor olabilir. Arayüze giriş yapmayı dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom