Neler Yeni

İnternetim ne zaman gelir ve ayriyeten kurulum yapmama gerek varmı

.RBO.

80+ Silver
Bu gün tt den gelip fiberin modam kurulumunu tamamladılar adam 24 saat içinde internetiniz gelir dedi basta modemin üstünde ki (tp archer 5) internet ışığı kırmızı sekilde yanıp sönüyordu yaklaşık bir saat sonra (bu aralıkta gpon cihazında alarm yanıp söndü bir kaç kez) sonra internet kısmı mavi yanıp sönmeye başladı ve telefon ışığı sabit bir sekilde mavi yanmaya başladı tt ciler int kullanıcı adı ve şifreyi girmeyi unutmuş olabilirlermi modem arayüzünde hızlı kurulum sekmesi duruyor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
TT Fiber yapıda, TT cihazlarının %99.9'u k.adı şifreyi oto çekiyor. Süre sonuna kadar netiniz gelmez ise mh'yi arayabilirsiniz.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_20230828_185306.jpg

IMG_20230828_185208.jpg

Cihazlar bu sekilde modemde int mavi yanıp sönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT Fiber yapıda, TT cihazlarının %99.9'u k.adı şifreyi oto çekiyor. Süre sonuna kadar netiniz gelmez ise mh'yi arayabilirsiniz.
Hocam bu neden hep 1 gün adsl den vdsl yede gecerken modem kurulduktan sonra bir gün beklemiştim anında yada 1 saat sonra verseler ne olacak o arada hat üzernde testmi oluyor ?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sıfır kurulum yaptığım ne ADSL ne VDSL ne de Fiber kurulumların hiçbirinde beklemedim. İlk ADSL - VDSL hattımı Turkcell Fiber yapıda da TT'den sıfır kurulum yatırdım farklı firmalar olmasına rağmen yine beklemedim.

Bu durum biraz bölgesel. Neden bekletildiğinizi bilmiyorum tahminim bölgedeki yapılandırma ile kaynaklı bir durum olabilir, benim bölgemde tüm firmalar anında aktif edip gerekli testleri yapıp ayrılıyorlar.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır kurulum yaptığım ne ADSL ne VDSL ne de Fiber kurulumların hiçbirinde beklemedim. İlk ADSL - VDSL hattımı Turkcell Fiber yapıda da TT'den sıfır kurulum yatırdım farklı firmalar olmasına rağmen yine beklemedim.

Bu durum biraz bölgesel. Neden bekletildiğinizi bilmiyorum tahminim bölgedeki yapılandırma ile kaynaklı bir durum olabilir, benim bölgemde tüm firmalar anında aktif edip gerekli testleri yapıp ayrılıyorlar.
Fiber hat daha yeni kuruldu hatta ilk bizim daireye geldi bu bölgedeki ilk fiber kullanıcısı olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saat gece 12 yi geçince gelme ihtimali var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,644
Üyeler
159,952
Son üye
fsew345435
Top Bottom