Neler Yeni

İnternetim pingini iyileştirmek için youtubeden video izledim ve daha kötü oldu.

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
Arkadaşlar bir kaç video izledim uyguladım dahada kötüleşti speed teste de değişiklik oldu eskiden direkt yaptığımda kendi bölgemdeki sunucuları seçerdi şimdi direkt yurt dışı çıkıyor. Diyorum ki interneti bozdum yurt dışına felanmı kaydı bir şeyler oldu :D ne yapabilirim ?

Alperen00_

80+ Bronze
Bu konuyu yazan bir arkadaş olmuştu tavsiye edilmiyor böyle şeyler aslında sizde bir hataya düşmüşsünüz :(.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bir kaç video izledim uyguladım dahada kötüleşti speed teste de değişiklik oldu eskiden direkt yaptığımda kendi bölgemdeki sunucuları seçerdi şimdi direkt yurt dışı çıkıyor. Diyorum ki interneti bozdum yurt dışına felanmı kaydı bir şeyler oldu :D ne yapabilirim ?
192.168.1.1 den değişiklikler yaptıysan modemi resetle baştan kurulum yap bak bunu yaparken bilerek yap her şey sıfırlanacağı için açıkta kalma :) (Sıfırlamak için modemin arkasında küçük deliğe toplu iğne sokabilirsin)

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyu yazan bir arkadaş olmuştu tavsiye edilmiyor böyle şeyler aslında sizde bir hataya düşmüşsünüz :(.
:( üzdü işte bu peki bir çözümü varmı ayarları sıfırlama felan gibisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

192.168.1.1 den değişiklikler yaptıysan modemi resetle baştan kurulum yap bak bunu yaparken bilerek yap her şey sıfırlanacağı için açıkta kalma :) (Sıfırlamak için modemin arkasında küçük deliğe toplu iğne sokabilirsin)
ordan yapmadım değişiklikleri çalıştırdan bir komut girdirdi oradan yaptırıyordu videoda

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Reverse engineering kabiliyetinizle tersine islem yapin :D videolardan neler gordunuz ve yaptiniz?

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
Reverse engineering kabiliyetinizle tersine islem yapin :D videolardan neler gordunuz ve yaptiniz?
regidet den değişiklikler yaptırdı sadece lakin tersine çevirmem zor çünkü değiştirdiğim şeylerin hepsini hatırlamıyorum öncesinde ne yazdıklarını

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
regidet den değişiklikler yaptırdı sadece lakin tersine çevirmem zor çünkü değiştirdiğim şeylerin hepsini hatırlamıyorum öncesinde ne yazdıklarını
İzlediğin videoların aynısını bulup geri alamaz misin?

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
İzlediğin videoların aynısını bulup geri alamaz misin?
izlediğim videolarda adam önceden yapmış onu gösteriyor eski haline getire bilmem için eski halini bilmem gerekli bazıları var ama hepsi yok öyle dahada karman çorman yapmaktan korkuyorum

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
izlediğim videolarda adam önceden yapmış onu gösteriyor eski haline getire bilmem için eski halini bilmem gerekli bazıları var ama hepsi yok öyle dahada karman çorman yapmaktan korkuyorum
Bence internet sağlayıcısı ara çocuk geldi oynadı ping kötüleşti de düzeltirler bence.

Top Bottom