İnternetim yetersiz ve bilgisayarım için Usb Wİ-Fİ gibi şeyler arıyorum.

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar yukarıda da gördüğünüz üzere internetim yetersiz ve bilgisayar sipariş ettim, bilgisayar için ne biliyim Wİ-Fİ Usb gibi şeyler oluyor internet hızını yükselten şeyler oluyor önerebilceğiniz bir Wİ-Fİ Usb gibi bir şey olursa çok sevinirim.

Merhabalar yukarıda da gördüğünüz üzere internetim yetersiz ve bilgisayar sipariş ettim, bilgisayar için ne biliyim Wİ-Fİ Usb gibi şeyler oluyor internet hızını yükselten şeyler oluyor önerebilceğiniz bir Wİ-Fİ Usb gibi bir şey olursa çok sevinirim.
Eğer internetin yavaşsa böyle bir şey yok ama wifi ile bağlanıyorsan kalitesiz wifiye sahipsen kaliteli bir wifi alırsan belirli miktar yükselebilir ama en mantıklısı ethernet kablosu ile bağlanmak

Erhernet kablosuyla bağlan direkt, en temiz yöntem.

Erhernet kablosuyla bağlan direkt, en temiz yöntem.
Tamamdır interneti değiştirip kabloyu bağlicağım sağolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer internetin yavaşsa böyle bir şey yok ama wifi ile bağlanıyorsan kalitesiz wifiye sahipsen kaliteli bir wifi alırsan belirli miktar yükselebilir ama en mantıklısı ethernet kablosu ile bağlanmak
Yeni bir internet alıcağım sağolun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,317
Üyeler
183,413
Son üye
HadeS_edex
Geri