İnternetimde garip sorun var?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
642
Arkadaşlar youtube'a sıkıntısız girebiliyorum, discordda bazı kanallara girerken rtc bağlanılıyor diyo hat yok diyo bazı kanallara sıkıntısız giriyorum, oyunda ping yok discordda ping yok hız testine giremiyorum, modeme pc'ye res denedim düzelmedi yardım lütfen. Forumda da sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Discord masaüstü uygulaması mı kullanıyorsunuz?

Ben de garip bir şekilde benzer bir sorunu WhatsApp Web üzerinde yaşadım on beş dakika kadar önce... Bilgisayar internete bağlı değil diyordu hem Opera GX üzerine hem de masaüstü uygulamasında. Opera GX Twitch eklentisi de sorunluydu. PC ye restart atmak işe yaramadı. Ethernet bağlantısı kesip tekrar bağlamak işe yaramadı. Modeme reset atınca düzeldi benimki.

Discord masaüstü uygulaması mı kullanıyorsunuz?

Ben de garip bir şekilde benzer bir sorunu WhatsApp Web üzerinde yaşadım on beş dakika kadar önce... Bilgisayar internete bağlı değil diyordu hem Opera GX üzerine hem de masaüstü uygulamasında. Opera GX Twitch eklentisi de sorunluydu. PC ye restart atmak işe yaramadı. Ethernet bağlantısı kesip tekrar bağlamak işe yaramadı. Modeme reset atınca düzeldi benimki.
Çok garip oyunda ping yok Discord'da ping yok, hız testi sitesine giremiyorum, forumda da sıkıntı yok, Twitch'e girince yayın izleyemiyorum.

Geri