Neler Yeni

İnternetimden Nefret Ediyorum

VitoScaletta

80+ Gold
16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 tl veriyoz başka sağlayıcı yok burda 5mbs dowload 0.50 upload nefret ediyorum ya babama diyom değiştir ne gerek var sadece sen kullanıyon diyo gülüyo sinir ediyo bana bu kadar cimri adam olurmu ya parası var şeyi var bi internete para ödeyemiyo yemin ediyom sinirden ölücem ** yeter ya

sağlayıcı ara dersiniz arıyorum açmıyolar coronadan açınca diyorum bi şey yaptıkları yok hata raporu diyolar yalandan bişey gönderiyolar zaten interneti ilk aldımızda 10 mbs hız alıyoduk modem 24 mbs destekliyor hızı sınırlıyolardı açmıyolardı şimdi bu rezalet hız ne ya bide arıyolar 24mbs kadar destekliyo istermisiniz lan daha 16mbs alamıyoruz yeteeeeer yemin ediyom monitöre yumruğu koyucam paramparça edicem monitörüde pc ye fırlatıcam rahatlyıcam

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Takılma böyle şeylere :).

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoz başka sağlayıcı yok burda 5mbs dowload 0.50 upload nefret ediyorum ya babama diyom değiştir ne gerek var sadece sen kullanıyon diyo gülüyo sinir ediyo bana bu kadar cimri adam olurmu ya parası var şeyi var bi internete para ödeyemiyo yemin ediyom sinirden ölücem ** yeter ya
Kanka baban cimri sayılmaz bence,TT ye 90 verip daha iyi internete 75 tl verebilir.Yaşlılar çok uğraşmak istemez.(yaşlılar derken 30 üstü.)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoz başka sağlayıcı yok burda 5mbs dowload 0.50 upload nefret ediyorum ya babama diyom değiştir ne gerek var sadece sen kullanıyon diyo gülüyo sinir ediyo bana bu kadar cimri adam olurmu ya parası var şeyi var bi internete para ödeyemiyo yemin ediyom sinirden ölücem ** yeter ya
Başka altyapı yoksa eğer başka sağlayıcıya geçsende sorunuz düzelmeyecek kardeşim ve 90 tl veriyor cimri sayılmaz internete 50tl vermeyen babalar gördüm

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Kanka baban cimri sayılmaz bence,TT ye 90 verip daha iyi internete 75 TL verebilir.Yaşlılar çok uğraşmak istemez.(yaşlılar derken 30 üstü.)
Babam 50 yaşında her aradıklarında işde bu paket kampanyalı buna geçin falan kabul ediyor :) bende faydalanıyorum.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bide TT altyapısı fazla diye tercih ediliyor bence,ucuz diye değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam 50 yaşında her aradıklarında işde bu paket kampanyalı buna geçin falan kabul ediyor :) bende faydalanıyorum.
Ne şanslısın,babam 44 yaşında internet hızını arttırmak hiç istemiyor.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
neden hep babanız hakkında konu açıyorsunuz? babanın her ay internetine 90tl vermesini beğenmiyorsanız kendiniz çalışıp alabilirsiniz haa şimdide kendi adıma almak için yaşım tutmuyor derseniz oturursun babanla konuşursun babanın adına alırsınız her ay sen ödersin faturayı

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Köyse sıkıntı. Superbox vs. çekiyorsa dene bir bence para sıkıntısı yoksa.

Top Bottom