aga köyde yaşamıyorumki xd turhal da yaşıyorum ama bana göre bura köy gibiKöyse sıkıntı. Superbox vs. çekiyorsa dene bir bence para sıkıntısı yoksa.
coğrafya kader işte60mbs tv paketle 85 lira ödüyom
yapacak bişey yok olum git kendi paranla ödeaga köyde yaşamıyorumki xd turhal da yaşıyorum ama bana göre bura köy gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
coğrafya kader işte
la parası olmasa bişey demiycem parası var varyapacak bişey yok olum git kendi paranla öde
60mbs tv paketle 85 lira ödüyom
türksat kullanıyorum. ben altyapımda var akşamları 30 düşüyor yoğunlukdan mı artık neyse 8 9 gibi düşüyor gece 12 den sonra 60 çıkıyor100mbps + TV 105 TL hiç 80 altını görmedim 6 kişi kullanirken bile video yüklüyorum 35 mbps oluyor Turkcell çekiyorsa onu dene ama baya pahalı
offfffffff nefret ediyorum nefreeeeeet100mbps + TV 105 TL hiç 80 altını görmedim 6 kişi kullanirken bile video yüklüyorum 35 mbps oluyor Turkcell çekiyorsa onu dene ama baya pahalı
parası var olmasa ağzımı açmamneden hep babanız hakkında konu açıyorsunuz? babanın her ay internetine 90tl vermesini beğenmiyorsanız kendiniz çalışıp alabilirsiniz haa şimdide kendi adıma almak için yaşım tutmuyor derseniz oturursun babanla konuşursun babanın adına alırsınız her ay sen ödersin faturayı
Evimde 1 tane altyapı var demiyor musun ? isterse holdingi olsun babanın altyapın 1 tane olduktan sonra önemi yok paranın ünlü yayıncılar boşuna altyapıya göre evlerini tercih etmiyorlarla parası olmasa bişey demiycem parası var var
o yüzden diyoruzya coğrafya kaderdir diyeEvimde 1 tane altyapı var demiyor musun ? isterse holdingi olsun babanın altyapın 1 tane olduktan sonra önemi yok paranın ünlü yayıncılar boşuna altyapıya göre evlerini tercih etmiyorlar
Bendede 50-70 arası oluyor 12 den sonra geri 100türksat kullanıyorum. ben altyapımda var akşamları 30 düşüyor yoğunlukdan mı artık neyse 8 9 gibi düşüyor gece 12 den sonra 60 çıkıyor
keşke bizimde geçicek bir sürü sağlayacımız olsaBizde SüperOnline var 20mbps ve 2mbps genelde evde 720p video izleyemiyorum 3sn'de bir donuyor yakında Türknet'e geçeceğiz
80tl ye 30mb sabit16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoz başka sağlayıcı yok burda 5mbs dowload 0.50 upload nefret ediyorum ya babama diyom değiştir ne gerek var sadece sen kullanıyon diyo gülüyo sinir ediyo bana bu kadar cimri adam olurmu ya parası var şeyi var bi internete para ödeyemiyo yemin ediyom sinirden ölücem ** yeter ya
sağlayıcı ara dersiniz arıyorum açmıyolar coronadan açınca diyorum bi şey yaptıkları yok hata raporu diyolar yalandan bişey gönderiyolar zaten interneti ilk aldımızda 10 mbs hız alıyoduk modem 24 mbs destekliyor hızı sınırlıyolardı açmıyolardı şimdi bu rezalet hız ne ya bide arıyolar 24mbs kadar destekliyo istermisiniz lan daha 16mbs alamıyoruz yeteeeeer yemin ediyom monitöre yumruğu koyucam paramparça edicem monitörüde PC ye fırlatıcam rahatlyıcam