Neler Yeni

İnternetimi değitiricem öneri

Tankman

80+ Bronze
Arkadaşlar şuan süper online kullanıyprum 100mb değiştirmek istiyorum türknet sizce iyi mi başka önerebileceğiniz bir internet var mı

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar şuan süper online kullanıyprum 100mb değiştirmek istiyorum türknet sizce iyi mi başka önerebileceğiniz bir internet var mı
Türk Telekom ya da Superonline önerebilirim ben. TürkNet ilgisiz bir firma.

serwintes

80+ Gold
ben bir şey diyim mi telefonundan wifiyi aç binanda dolaş kimin hangi wifisi var bir onu gör hatta çekingen yoksa git sor abi ne kullanıyorsunuz ben de bağlatıcam de fikrini al

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Netspeed öneririm. Geçersen davet koduda verebilirim istersen.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,509
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Fiber var mı

Netspeed öneririm. Özellikle LoL csgo oyunlarında doğu bölgesinde yaşamama rağmen iyi ms değerleri alıyorum. Önceden turknet kullanıyordum ve bazen kopma ve yüksek ms durumları yaşıyordum. Bu durumlar dışında memnundum , fakat fiyat artışı yüzünden sonlandırmak zorunda kaldım. Her ne kadar fiyat farkı yüzünden iptal ettirdiysem de iyiki iptal ettirmişim. Çünkü şuan ki netimde ne kopma ne ms-indirme sorunları mevcut .Türk Telekoma rakip adeta . Netspedi denemeden başka firmayı geçmeyin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,072
Üyeler
158,946
Son üye
calisaneyup
Top Bottom