Neler Yeni

Rehber İnternetin Steam,Epic,Papara vs Girmiyorsa Veya Güncellemiyorsa

StrenoxS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali Eker
Merhaba arkadaşlar,

1 - 2 haftadır bu hatayı alıyordum Epic de güncelleme gelmiyordu CS:GO'da topluluk sunucularına girmiyordu falan 2 kere internet sağlayıcımı aradım fakat çözemediler ama şimdi ben çözdüm sizlere de anlatmak isterim.
Screenshot_2.png

Herhangi bir VPN uygulamasını indiriyoruz ben Hotspot Shield kullanıyorum Amerika sunucusuna bağlanıyoruz ve Steam, Epic vs giriyoruz zaten göreceksiniz hiçbir şekilde hata almayacaksınız 5 dk sonra da VPN'yi kapatın ve sorununuz çözülmüştür.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Dostum bununla alakalı bir dosya bulunuyordu PC de hosts adında bir dosya genelde sunucu iplerine kısıtlama falan getiriyor kendi ipinde istersen bir bak YouTube da baya video vardı şuan dersteyim bakamıyorum bulursam aatrim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bununla alakalı bir dosya bulunuyordu PC de hosts adında bir dosya genelde sunucu iplerine kısıtlama falan getiriyor kendi ipinde istersen bir bak YouTube da baya video vardı şuan dersteyim bakamıyorum bulursam aatrim
Ama bu dosya ile mi alakalı tam bilmiyorum

StrenoxS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali Eker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bu dosya ile mi alakalı tam bilmiyorum
Hocam dediğiniz hosts şeyini bende hatırlıyorum ama olmamıştı sonrasında böyle bir şey aklıma geldi ben TT yetkilisiyle konuştuğumda herhangi bir kısıtlamanın olmadığını söyledi ve geçiştirdi zaten 2.5 aydır internetim yoktu.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Hocam dediğiniz hosts şeyini bende hatırlıyorum ama olmamıştı sonrasında böyle bir şey aklıma geldi ben TT yetkilisiyle konuştuğumda herhangi bir kısıtlamanın olmadığını söyledi ve geçiştirdi zaten 2.5 aydır internetim yoktu.
Anladım hocam genede bilgilendirme için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,229
Üyeler
168,605
Son üye
yasinkz09
Top Bottom