HDD tune dan yapmıştım hepsi yeşildi.yüksek ihtimalle SSD veya sisteminde varsa HDD den HDD sentinal ve HDD tune programlarını gezginlerden indirim bana sağlıkları hakkında bilgi verirmisin
sentinalde direk girince gözükür
HDD tune pro da girio healt kısmına girmen gerekir
yeşil demek hatalı demek diskin arızalı dostumHDD tune dan yapmıştım hepsi yeşildi.
Bence kırmızı hatalı demek.yeşil demek hatalı demek diskin arızalı dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ondan yapar anlık donmayı
yanlış şeylerden bahsediyoruz üst kısımda healt kısmı var ben orayı kastediyorum orda kırmızı yeşil veya sarı renkte satır olursa o zaman sıkıntıAlıntıyı görüntüleBurada "ok" yazıyor ama.
Bence kırmızı hatalı demek.
yanlış şeylerden bahsediyoruz üst kısımda healt kısmı var ben orayı kastediyorum orda kırmızı yeşil veya sarı renkte satır olursa o zaman sıkıntı
aşşağıda ki lerde beyaz demiAlıntıyı görüntüleBurası böyle gidiyor tamamen sol taraf kırmızı.
RAM lerin yerlerini değiştirdim oyunda donma sıkıntısı olmadı birazcık tozlanmış RAM lerin slotları falan onları temizledim sonra biraz tet yaptım oyunlarda bir sıkıntı olmadı ha bide bu arada bilgisayarı sıfırlamadan önce beş kez mavi ekran verdi Memory management hatasıyla.aşşağıda ki lerde beyaz demi
o zaman disk lerinde sıkıntı yok RAM lerini teker teker çıkartıp deneyebilirsin sorun ramlerinde olabilir
ramlerini çıkart silgiyle uçlarını sil sonra tak windows aramadan bellek tanılama yaz yeniden başlatma isticektir bas ona yediden başlatsın 10-15 dk ram lerini test etcek altsda sorun bulunamadı şeklindembiterse sorun başka yerde ama sorun bulursa yüksek ihtimalle ramlarindeRAM lerin yerlerini değiştirdim oyunda donma sıkıntısı olmadı birazcık tozlanmış RAM lerin slotları falan onları temizledim sonra biraz tet yaptım oyunlarda bir sıkıntı olmadı ha bide bu arada bilgisayarı sıfırlamadan önce beş kez mavi ekran verdi Memory management hatasıyla.
Yeni aldığım parçaların birinde sıkıntı var HDD ile RAM yeni almıştım 8 gb ram vardı bir 8 daha aldım birde 1tb harddisk aldım şimdi silgiyle bir sileyim.ramlerini çıkart silgiyle uçlarını sil sonra tak windows aramadan bellek tanılama yaz yeniden başlatma isticektir bas ona yediden başlatsın 10-15 dk RAM lerini test etcek altsda sorun bulunamadı şeklindembiterse sorun başka yerde ama sorun bulursa yüksek ihtimalle ramlarinde
Tamamdır silgiyle sildim temizledim iyice tekrardan.ramlerini çıkart silgiyle uçlarını sil sonra tak windows aramadan bellek tanılama yaz yeniden başlatma isticektir bas ona yediden başlatsın 10-15 dk RAM lerini test etcek altsda sorun bulunamadı şeklindembiterse sorun başka yerde ama sorun bulursa yüksek ihtimalle ramlarinde
sistemine yeni taktığın paçaların birinde olur bi hard diski çıkar dene bir de ram i hangisini çıkarttığında sorun çözülüyosa o parçan pc ne uyumlu değildiYeni aldığım parçaların birinde sıkıntı var HDD ile RAM yeni almıştım 8 gb RAM vardı bir 8 daha aldım birde 1tb harddisk aldım şimdi silgiyle bir sileyim.
Mavi ekran verdiği zamanlarda yapmıştım fakat bir sorun bulmadı bellek tanılamada.
Mavi ekranda memory management yazıyor fakat tanılamaya giriyorum bir sorun çıkmıyor çok değişik bir şey ya.
Tamamdır silgiyle sildim temizledim iyice tekrardan.