Neler Yeni

Yardım İnternette herhangi bir sitede video izlerken saniyelik donma ve cızırtı

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
İnternette herhangi bir sitede video izlerken videodaki ses donuyor ve cızırtı sesi geliyor saniyesinde düzeliyor oyunlarda ise takılmalar oluyor sürekli nedeni nedir ?

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
yüksek ihtimalle ssd veya sisteminde varsa hdd den hdd sentinal ve hdd tune programlarını gezginlerden indirim bana sağlıkları hakkında bilgi verirmisin
sentinalde direk girince gözükür
hdd tune pro da girio healt kısmına girmen gerekir

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüksek ihtimalle SSD veya sisteminde varsa HDD den HDD sentinal ve HDD tune programlarını gezginlerden indirim bana sağlıkları hakkında bilgi verirmisin
sentinalde direk girince gözükür
HDD tune pro da girio healt kısmına girmen gerekir
HDD tune dan yapmıştım hepsi yeşildi.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
1593463736662.png
Burada "ok" yazıyor ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeşil demek hatalı demek diskin arızalı dostum

ondan yapar anlık donmayı
Bence kırmızı hatalı demek.

Son düzenleme:

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
yanlış şeylerden bahsediyoruz üst kısımda healt kısmı var ben orayı kastediyorum orda kırmızı yeşil veya sarı renkte satır olursa o zaman sıkıntı
1593464290497.png
Burası böyle gidiyor tamamen sol taraf kırmızı.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
aşşağıda ki lerde beyaz demi

o zaman disk lerinde sıkıntı yok RAM lerini teker teker çıkartıp deneyebilirsin sorun ramlerinde olabilir
RAM lerin yerlerini değiştirdim oyunda donma sıkıntısı olmadı birazcık tozlanmış RAM lerin slotları falan onları temizledim sonra biraz tet yaptım oyunlarda bir sıkıntı olmadı ha bide bu arada bilgisayarı sıfırlamadan önce beş kez mavi ekran verdi Memory management hatasıyla.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
RAM lerin yerlerini değiştirdim oyunda donma sıkıntısı olmadı birazcık tozlanmış RAM lerin slotları falan onları temizledim sonra biraz tet yaptım oyunlarda bir sıkıntı olmadı ha bide bu arada bilgisayarı sıfırlamadan önce beş kez mavi ekran verdi Memory management hatasıyla.
ramlerini çıkart silgiyle uçlarını sil sonra tak windows aramadan bellek tanılama yaz yeniden başlatma isticektir bas ona yediden başlatsın 10-15 dk ram lerini test etcek altsda sorun bulunamadı şeklindembiterse sorun başka yerde ama sorun bulursa yüksek ihtimalle ramlarinde

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
ramlerini çıkart silgiyle uçlarını sil sonra tak windows aramadan bellek tanılama yaz yeniden başlatma isticektir bas ona yediden başlatsın 10-15 dk RAM lerini test etcek altsda sorun bulunamadı şeklindembiterse sorun başka yerde ama sorun bulursa yüksek ihtimalle ramlarinde
Yeni aldığım parçaların birinde sıkıntı var HDD ile RAM yeni almıştım 8 gb ram vardı bir 8 daha aldım birde 1tb harddisk aldım şimdi silgiyle bir sileyim.

Mavi ekran verdiği zamanlarda yapmıştım fakat bir sorun bulmadı bellek tanılamada.

Mavi ekranda memory management yazıyor fakat tanılamaya giriyorum bir sorun çıkmıyor çok değişik bir şey ya.

ramlerini çıkart silgiyle uçlarını sil sonra tak windows aramadan bellek tanılama yaz yeniden başlatma isticektir bas ona yediden başlatsın 10-15 dk RAM lerini test etcek altsda sorun bulunamadı şeklindembiterse sorun başka yerde ama sorun bulursa yüksek ihtimalle ramlarinde
Tamamdır silgiyle sildim temizledim iyice tekrardan.

Son düzenleme:

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
Yeni aldığım parçaların birinde sıkıntı var HDD ile RAM yeni almıştım 8 gb RAM vardı bir 8 daha aldım birde 1tb harddisk aldım şimdi silgiyle bir sileyim.

Mavi ekran verdiği zamanlarda yapmıştım fakat bir sorun bulmadı bellek tanılamada.

Mavi ekranda memory management yazıyor fakat tanılamaya giriyorum bir sorun çıkmıyor çok değişik bir şey ya.

Tamamdır silgiyle sildim temizledim iyice tekrardan.
sistemine yeni taktığın paçaların birinde olur bi hard diski çıkar dene bir de ram i hangisini çıkarttığında sorun çözülüyosa o parçan pc ne uyumlu değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom